Κατηγορίες
Basket

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Έδεσσας 47-52

Τη δεύτερη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μίνι του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 47-52, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚEΜ.

Ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» κατάφερε με το ξεκίνημα του παιχνιδιού να πάρει προβάδισμα στο σκορ και σταδιακά να αυξάνει την διαφορά υπέρ του. Με πρωταγωνιστές του Παπαδόπουλο, Δουλκερίδη και Γάτσο μπόρεσε να ελέγξει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα για τρία δεκάλεπτα.

Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα της Αλεξάνδρειας κατάφερε να μπει ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι. Όμως οι Δουλκερίδης και Παπαδόπουλος σκόραραν κρίσιμα καλάθια δίνοντας την νίκη στην ομάδα τους με 47-52.

Σημαντική και η προσφορά των τεσσάρων «μικρών» Βλαδίκα Χ., Ζαρμακούπη Θ., Καφετζή Τ. και Ρέππα Σ., που αν και ηλικιακά υπολείπονταν κατά δύο και τρία χρόνια από τους αντιπάλους τους, έδωσαν « την ψυχή του» ώστε να φτάσει η ομάδα στην νίκη.

Διαιτητής: Γιανκίδης

Δεκάλεπτα: 7-10, 18-26 (ημιχ.), 26-40, 47-52(τελικό)

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (Τερζίδης) : Νοτόπουλος, Πουαρίδης 3, Σωτηράκης, Μουλγκέτσι 5, Ζωίδης, Στακτάρης 5(1), Γιοβανόπουλος 26(2), Τσοπουρίδης 8, Τερζίδης, Γλεζάκος

«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» (Γάτσος): Δουλκερίδης 15(1),Γάτσος 14(2), Παπαδόπουλος 16(2), Βλαδίκας Χ. 3(1), Ρέππας 2, Καφετζής 2, Ζαρμακούπης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected