Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Εκπληκτική εμφάνιση από την Κ17 στη Μίκρα!

Την καλύτερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε στο Αθλητικό Κέντρο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη η Κ17 της Βέροιας.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη επικράτησε με 4-2 του Ηρακλή και μία αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν, κατάφερε να “σπάσει” το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην πενταετία που αγωνίζεται στη συγκεκριμένα κατηγορία, έχοντας φτάσει αισίως τους 30 βαθμούς.

Το ματς ήταν εξαιρετικής ποιότητας στο πρώτο μέρος όπου και σημειώθηκαν πέντε τέρματα, με τη Βέροια να αντιδρά πολύ καλά μετά το γκολ που δέχτηκε στο 6ο λεπτό.

Εννιά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 15′, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κυζιρίδη, το οποίο κέρδισε λίγο νωρίτερα ο Στογιαννίδης ενώ στο 25′ ήρθε η ανατροπή για τη “Βασίλισσα” με εντυπωσιακή κεφαλιά του Σοφιανίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον “Γηραίο”, στο 29′ ήρθε και το 1-3 με σκόρερ τον Περπερίδη, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν άμεσα και να μειώνουν το σκορ σε 2-3, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Βέροια πρόσεξε περισσότερο το ανασταλτικό κομμάτι και παίζοντας με αντεπιθέσεις κατάφερε να “κλειδώσει” τη νίκη, χάρη σε τέρμα του Κυζιρίδη στο 55ο λεπτό, μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Φωτόπουλου.

Η σύνθεση της Βέροιας Κ17 :

Ντιντιλάς, Μπράτσια (75′ Κοντός), Ιτσκάρας, Κουτσούκης, Τζάνη, Ταλέπωρος, Φωτόπουλος (83′ Γκιλιόπουλος), Σοφιανίδης, Περπερίδης (77′ Τρούπκος), Κυζιρίδης (79′ Λουκίδης), Στογιαννίδης (60′ Ταουσάνης)

Η βαθμολογία και η τελευταία αγωνιστική :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected