Κατηγορίες
Super League 1

Επίσημες οι πρώτες τρεις αποχωρήσεις

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στον Πλατανιά, κάποιες από τις οποίες μπορούν να θεωρούνται οριστικές. Η αναφορά γίνεται για τους Μπανανά και Σίγκνεβιτς που αποτελούν παρελθόν, ολοκληρώνοντας την θητεία τους στους “ερυθρολεύκους”.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο Μπανανά ολοκληρώνει έτσι στον Πλατανιά μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, αποτελώντας μια βασική, τη βασικότερη μονάδα στην άμυνα. Ειδικότερα, στον Πλατανιά ήρθε επί Χριστόπουλου και συνέχισε με τον Παράσχο, ο οποίος τον βοήθησε να πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Καμερουνέζος στόπερ δεν πρόκειται να επιστρέψει στον Πλατανιά και παρουσιάζει ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του.

Ο Σίγκνεβιτς από την άλλη, μπορεί να θεωρείται επίσης ότι ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Πλατανιά. Το υψηλό του κασέ και το γεγονός ότι ανήκει στη Μπάτε Μπορίσοφ δεν επιτρέπει στον Πλατανιά να τον διατηρήσει στο δυναμικό του την επόμενη χρονιά κι έτσι μετά από ένα εξάμηνο σχεδόν προσφοράς, αποχωρεί.

Επίσης, νωρίτερα από τους συμπαίκτες τους αποχώρησαν αυτές τις μέρες ο Μουνάφο αλλά και ο Γιορέντε. Σε ό,τι αφορά τον πρώτο η συμφωνία που έχει κάνει με τον Πλατανιά είναι αν δεν βρει ομάδα με τα χρήματα που θέλει να πάρει (από το εξωτερικό), τότε οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν τον πρώτο λόγο να τον κρατήσουν και του χρόνου. Με τα δεδομένα αυτής της στιγμής πάντως, δύσκολα ο Μουνάφο θα είναι παίκτης του Πλατανιά τη νέα σεζόν.

Από την άλλη, ο Γιορέντε υπολογίζεται κανονικά για τη νέα περίοδο και πήρε άδεια νωρίτερα για να πάει στην πατρίδα του για διακοπές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected