Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Χρήστος Τασιώνας MVP της 27ης αγωνιστικής!

Συνεχίζεται και φέτος η διαδικασία επιλογής των πολυτιμότερων παικτών ανά αγωνιστική όπως πρώτο καθιέρωσε το SportsUp τη σεζόν 2013/2014!

Ο θεσμός διανύει πλέον τον 4ο χρόνο και είμαστε ιδιαίτερα τυγχάνει πολύ μεγάλης ανταπόκρισης, όπως συνέβη και την εβδομάδα που πέρασε, με την ανάδειξη του MVP της 27ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η διαδικασία προσέλκυσε 1755 ψηφοφόρους και ο νικητής αναδείχτηκε με σχετική ευκολία μέσα από τις επιλογές των αναγνωστών.

MVP της 27ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Χρήστος Τασιώνας του Αχιλλέα Νάουσας, ο οποίος απέσπασε 749 ψήφους και κατακτά τον τίτλο μετά από μια εξαιρετική απόδοση και γκολ κόντρα στον ΜΑΣ Βεργίνας.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεχθεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λάζαρος Πίκος του Μακροχωρίου, σκόρερ του τέρματος με αντίπαλο τη Δόξα Λιανοβεργίου, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Γιώργος Κουκουτσίδης του ΓΑΣ Κοπανού «10Star», μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του SportsUp, στην οποία ψήφισαν 1755 αναγνώστες μας :

Χρήστος Τασιώνας (Αχιλλέας Νάουσας) 749 ψήφους – 42.70%

Λάζαρος Πίκος (Μακροχώρι) 681 ψήφους – 38.79%

Γιώργος Κουκουτσίδης (Γιώργος Κουκουτσίδης) 209 ψήφους – 11.92%

Χρήστος Ζωγράφος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων) 75 ψήφους – 4.27%

Χρυσοβαλάντης Μπεκτάς (Ποντιακή Νεολαία Αράχου) 31 ψήφους – 1.78%

Τις υπόλοιπες 10 ψήφους απέσπασαν 9 ποδοσφαιριστές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected