Κατηγορίες
Διάφορα

ΠΑΟΚ VS AEK στο Cafe “Anfield” στην Επισκοπή!

Απόψε το βράδυ (6/5 – 20:30) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στο «Πανθεσσαλικό» με στόχο το Κύπελλο Ελλάδος, ένα ματς που θα απολαύσετε απόψε στο Cafe “Anfield στην Επισκοπή!

Ένας αγώνας που πέρασε από «χίλια κύματα», ώστε να δοθεί το πράσινο φως για το γήπεδο του Βόλου, τελικά θα διεξαχθεί κανονικά και όπως τόνισε και η ΕΠΟ σε ανακοίνωσή της, αναμένεται να… μείνει αξέχαστος, με τις δύο ομάδες να έχουν από 8000 οπαδούς στο πλευρό τους.

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ ξαναβρίσκεται σε τελικό μετά το 2014 και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, έπειτα από το μακρινό 2003 και τη νίκη επί του Άρη στην Τούμπα. Και όπως είναι φυσικό, όλο το οικοδόμημα του «δικεφάλου» του Βορρά στρέφεται γύρω από τον τελικό, καθώς ενδεχόμενη κατάκτηση θα είναι μία πρώτη επιτυχία του Ιβάν Σαββίδη.

Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο και να καταφέρει να πάρει το 16ο Κύπελλο στην ιστορία της, αυτή τη φορά με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος έχει πανηγυρίσει και το 2011 το ίδιο τρόπαιο, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πως θέλει να πανηγυρίσει ξανά με την ομάδα του που την έχει στην καρδιά του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected