Κατηγορίες
Διάφορα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν στο χορτάρι του Πανθεσσαλικού απόψε (20.30) για να διεκδικήσουν το φετινό Κύπελλο Ελλάδας και οι ποδοσφαιρόφιλοι στο “Barok” Coffee-Bar για να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι!

Με τις εργασίες στο γήπεδο να συνεχίζονται μέχρι και την τελευταία στιγμή, με την πρωτοτυπία των… αυτοκόλλητων με τα νουμεράκια για τις θέσεις και τις θύρες που θα βρεθούν οι οπαδοί, σε ένα μνημείο παντελούς έλλειψης οργάνωσης και μιας απόφασης – παρωδίας, ναι, θα έχουμε τελικό απόψε…

Στις 20:30, λοιπόν, θα γίνει η σέντρα στο Πανθεσαλλικό, με την ΑΕΚ να ψάχνει το back to back και τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο του τελικό μετά το 2014, να στοχεύει στην ολοκλήρωση της δουλειάς που ξεκίνησε απέναντι στον Παναθηναϊκό με την ανατροπή στη ρεβάνς, φτάνοντας μέχρι και το βάθρο για να σηκώσει το τρόπαιο.

Είναι χαρακτηριστικό, πως οι δύο φιναλίστ ταξίδεψαν στο Βόλο δίχως να γνωρίζουν αν τελικά θα γίνει το ματς, αφού αυτό αποφασίστηκε μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής!

Από το 2003 έχει να πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ, που όμως, θέλει να δείξει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σχεδόν πλήρης, με μοναδικό απών τον Γιάννη Μυστακίδη θα παραταχθεί το σύνολο του Βλάνταν Ίβιτς, που όμως, μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμους τελικούς κόντρα στην «Ένωση»!

Εκτός έμεινε ο Αραβίδης για την ΑΕΚ και θα αποκλειστεί επίσης από την αποστολή ένας εκ των Τσέλιου – Γιαννούτσου.

Κοντά στις ομάδες τους, οι Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης…

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (4-3-3): Γλύκος – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς – Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ – Πέλκας, Πρίγιοβιτς, Κάμπος

ΑΕΚ (4-2-3-1): Ανέστης – Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ – Γιόχανσον, Σιμόες – Πατίτο, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος – Αραούχο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected