Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Δόξα Λιανοβεργίου 0-2

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο φετινό πρωτάθλημα η Δόξα Λιανοβεργίου.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση μακριά από το Λιανοβέργι και δίκαια επικράτησε του Αχιλλέα, που δεν κατάφερε να κλείσει νικηφόρα τα εντός έδρας παιχνίδια του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και επισκέφτηκαν αρκετές φορές με απειλητικές διαθέσεις τα καρέ του Μπουμπουλέντρα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα σε πολύ καλή μέρα.

Παρά τις προσπάθειες αλλά και τις πολύ καλές ευκαιρίες που είχε στο πρώτο μέρος, το γκολ που αναζήτησε η Δόξα το σημείωσε με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου.

Ο Χρήστος Τόζογλου “έσκαψε” τη μπάλα από το χώρο του κέντρου, ο Γελαδάρης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αχιλλέα και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ, νίκησε τον Μπουμπουλέντρα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Αχιλλέα, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και πάλι όταν στο 52′, ο Κύρτσογλου βρήκε με κάθετη πάσα τον Μπαντή και ο τελευταίος πλάσαρε ιδανικά τον υψηλόσωμο γκολκίπερ των γηπεδούχων, για να δώσει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του.

Παρά το σοκ με τα δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο, η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά ισορρόπησε στη συνέχεια και με τις αλλαγές από τον πάγκο, πίεσε για το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι.

Ωστόσο, παρά τις καλές του στιγμές, ο Αχιλλέας έμεινε στο μηδέν και με τη σημερινή του ήττα υποχώρησε στη 13η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, η Δόξα αναρριχήθηκε στη 12η και αν καταφέρει να επικρατήσει του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου την τελευταία αγωνιστική, τότε θα τερματίσει στην άκρως τιμητική 10η θέση!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παζαρτζικλής, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Ζαχαριάδη

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς Δ., Γκέτσος, Καραμεταξάς, Στογιάννος Ρ. (66′ Καϊσίδης), Κάργας (46′ Τσάλμας), Στογιάννος Γ. (60′ Δημητρίου), Τασιώνας, Σακελλάρης, Μπράτσης, Γιαμαλίδης

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Γερόπουλος (80′ Δεμπρόπουλος), Καραπατσάς, Τόζογλου Π., Τόζογλου Χ., Κύρτσογλου, Γελαδάρης (85′ Θεοδώρου Κυρ.), Μπαντής, Παπαδόπουλος, Σουρλόπουλος (46′ Ζαχόπουλος), Τζέπης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected