Football League

“Αγγίζει” την άνοδο ο Απόλλων!

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στην Ελευσίνα

Χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση, η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε με 3-0 της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα, έμεινε ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Λαμία.

Όπως αναφέρει το FL News, οι «κυανόλευκοι» μπήκαν φορτσάτοι και στην πρώτη τους ευκαιρία βρήκαν δίχτυα στο 5’ με ένα πολύ ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Αλμπάνη. Μέχρι το φινάλε του πρώτου 45λεπτου έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν και άλλα τέρματα, αλλά ο Γκόμες κράτησε το 1-0. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, με γκολ από τα αποδυτήρια. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Πετρόπουλος (49’) με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 62’ ο Σιατραβάνης, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ έπειτα από την απόκρουση του Γκόμες σε χτύπημα πέναλτι του Διαμαντόπουλου.

Όσον αφορά τους «σταχυοφόρους», γνώρισαν μία αναμενόμενη ήττα έπειτα από τέσσερις σερί αγωνιστικές όπου μετρούσαν τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Παραμένουν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και το ματς που ακολουθεί με τα Τρίκαλα έχει χαρακτήρα τελικού.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ομπόντο, Κονέ, Ρομάνο (66’ Κασσός), Σιατραβάνης (81’ Μπαρμπόσα), Αλμπάνης, Πετρόπουλος (56’ Διαμαντόπουλος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκόμες, Γραικός, Κολόκας, Τσούπρος, Αρναούτογλου, Σιλιγαρδάκης (87’ Δημόπουλος), Κασνέτση (57’ Μουστάκης), Κρισμάρεβιτς, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Αγγελούδης (82’ Στόγιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected