Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας 1-3


Το χρέος της έκανε η ΑΕ Αλεξάνδρειας στον Άγιο Γεώργιο και περιμένει πλέον ένα…δώρο από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται την τελευταία αγωνιστική στα Τρίκαλα κόντρα στον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη δεν έθελξε με την απόδοση της, ήταν όμως αποτελεσματική και όποτε χρειάστηκε να φορτσάρει το έπραξε με χαρακτηριστική ευκολία. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 62′, ωστόσο οι “πράσινοι” της Αλεξάνδρειας απάντησαν άμεσα και στη συνέχεια διεύρυναν τον δείκτη του σκορ στο 1-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο πρώτο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά καλός, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν νωρίς το σκορ και στη συνέχεια να καταγράφουν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Το πρώτο γκολ της αναμέτρηση σημείωσε στο 8ο λεπτό με κοντινό πλασέ ο Δημήτρης Καφές, ο οποίος έφτασε τα 31 στο πρωτάθλημα και είναι μακράν ο πρώτος “μπόμπερ” της ομάδας του καθώς ο Λαμπριανίδης που ακολουθεί, έχει σημειώσει 8.

Οι “πράσινοι” της Αλεξάνδρειας προσπάθησαν στη συνέχεια για το δεύτερο γκολ όμως τόσο ο Καφές, όσο και οι Λαμπριανίδης (είχε δοκάρι), Σαρηγιαννίδης και Αβραμόπουλος δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν την ευκαιρία στον Απόλλωνα να πάρει μερικά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 62′ ο Ρόκο εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Καρακούτση και στην επαναφορά ο Σαρκατζής με κεφαλιά, έφερε το ματς στα ίσια.

Το τέρμα αυτό αφύπνισε την ΑΕΑ, που βγήκε αμέσως στην επίθεση και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γρηγοριάδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γερμάνη και ο Σαρηγιαννίδης εκτέλεσε εύστοχα στο πέναλτι.

Η γρήγορη αντίδραση των φιλοξενούμενων επέφερε και πάλι την…τάξη για την ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, η οποία έφτασε και σε τρίτο γκολ, με τέρμα του Αβραμόπουλου που προήλθε από ωραίο συνδυασμό στον άξονα και εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας μεταξύ τεσσάρων παικτών.

Το τελικό σφύριγμα, βρήκε την ΑΕΑ να βάζει ένα ακόμη τρίποντο στο…σακούλι, το οποίο όμως όσο γεμάτο κι αν είναι (αήττητη η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, που υποδέχεται το επόμενο Σάββατο τον ΓΑΣ Κοπανού), ο τίτλος δεν εξαρτάται από την ίδια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Μιχαηλίδης, Ορφανίδης, Σαντίνι (68′ Κουλουριώτης), Τρούπκος (46′ Λιάτσος), Μποζίνης, Μίσκος (12′ λ.τ. Καριπίδης), Γερμάνης, Τουλουμτζής, Ρόκο, Σαρκατζής

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Νικολόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Λαμπριανίδης (46′ λ.τ. Γρηγοριάδης), Γιοβανόπουλος (52′ Λίτσι), Αβραμόπουλος, Πέτκος, Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης, Καφές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected