Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Χαρίεσσας 0-3

Εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕ Χαρίεσσας στον Διαβατό και με τη σημερινή νίκη της, βρίσκεται πολύ κοντά στο να τερματίσει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη έδειξε από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις της και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, έφτασε δύο φορές απειλητικά στα καρέ του Νικολαΐδη (με εκτέλεση φάουλ του Τουμαρά στο 12′ και πλασέ του Παμπουχίδη στο 21′), πριν ανοίξει το σκορ στο 26′ με “δράστη” τον εξαιρετικό σήμερα Δημήτρη Στογιάννη.

Στη φάση αυτή, ο νεαρός επιθετικός βγήκε από αριστερά στην πλάτη της άμυνας μετά την κάθετη πάσα του Τουμαρά και πρόλαβε την έξοδο του Νικολαίδη, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 36′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2, ο Στογιάννης όμως αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε λίγο πριν ο Παμπουχίδης, με τον πορτιέρο του Ατρομήτου να δείχνει τα εξαιρετικά του αντανακλαστικά.

Οι “κυανόλευκοι”, που αγωνίστηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στο πρώτο μέρος και με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου, δέχτηκαν ένα ακόμη πλήγμα.

Με τη συμπλήρωση δύο λεπτών, ο Στογιάννης βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Δάτση και με δυνατό σουτ νίκησε τον Νικολαΐδη, που δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να αντιδράσει.

Στο 54′ ο βοηθός ακύρωσε ως off side τέρμα που σημείωσε ο Παμπουχίδης, όμως ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΧ κατάφερε να φτάσει στο τέρμα που έψαξε σε όλο το 90λεπτο και συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Τράντο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μανιόπουλος, Αρβανιτίδης, Δαλήγγαρος, Μουρατίδης, Παγγούρας, Λιλιόπουλος, Δημητριάδης, Συμεωνίδης (46′ Τσιολάκης), Χατζηκυριάκου, Καρατζάς.

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Λύτης, Ιωαννίδης Ζ., Σταμάτης, Δάτσης, Παμπουχίδης (89′ Διτσόλας), Μουζάκι, Φωτιάδης, Τουμαράς, Δημητρούσης, Στογιάννης (60′ Χρυσαφίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected