Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Διατηρεί τις ελπίδες!

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, η ΑΕ Καραϊσκάκης επικράτησε της Νίκης Βόλου με 2-0.

Δύσκολο παιχνίδι σήμερα για την ΑΕ Καραϊσκάκης, κόντρα στην υπολογίσιμη Νίκη Βόλου, με τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στους Αγίους Αναργύρους να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο ματς. Η νίκη σήμερα, σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα Λάρισας από τον Διαγόρα Σεβαστής, διατηρεί τις λιγοστές ωστόσο ελπίδες για την άνοδο στη Football League.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη μπήκε αποφασιστικά στο ματς, και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της ουσιαστικά φάση στο ματς. Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό και μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Κουσίδης πάσαρε στο Χαρτσιά, και αυτός από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, με σουτ, έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Τζήμα, γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχτηκαν αντέδρασαν και έψαξαν την ισοφάριση, έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά, στο 17′ από σέντρα του Νικλητσιώτη από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Κόλα με πλάσε με τη μια από κοντά, σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Γαρυφαλλόπουλος πήρε κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή, όμως από πλάγια θέση απέναντι στον Ανδρούτσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Καραϊσκάκη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο artagoal.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Καψάλης, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας (66′ Μπεκατώρος), Κουσίδης (60′ Γούλας), Ευαγγέλου (82′ Ζυγκερίδης)

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος) : Τζήμας, Χατζόγλου, Δημολιός, Παπαδήμας, Ναουμίδης, Πετράκος, Νικλητσιώτης (60′ Κορέτα), Βέργος, Αλεξανδρής (46′ Σκοπελίτης), Γαρυφαλλόπουλος (86′ Ματθαίου), Κόλα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected