Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γράφει και πάλι ιστορία με την άνοδο!

Ο Πέλοπας Κιάτου είναι από σήμερα πρωταθλητής Κορινθίας, αφού κατάφερε να επιβληθεί στο Δημοτικό γήπεδο Κιάτου και του Κυπελλούχου Κορινθίας, Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Με το συνολικό 4–1 απέναντι στους πράσινους του “Γηραιού”, οι Πελοπίδες του Τάσου Πέρρα ολοκλήρωσαν τον φετινό ποδοσφαιρικό τους άθλο και κατέκτησαν την κορυφή.

Όπως αναφέρει το patragoal.gr, η φετινή είναι μια τεράστια επιτυχία για τον ιστορική ομάδα της Δυτικής Κορινθίας, που είναι ο πολυνίκης του θεσμού της Α’ κατηγορίας και που έπειτα από την σημερινή κατάκτηση ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική της επόμενης σεζόν.

Σκόρερ για τους “ερυθρόλευκους” οι: Μυργιώτης, Μιχαλόπουλος (έπειτα απο κόντρες σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον ίδιο), Παλογιαννίδης, Πράττος για τον Πέλοπα, ενώ για τον Ηρακλή είχε μειώσει στα μέσα του 2ου μέρους ο Αλούσι σε 3 – 1 με εξαιρετική ενέργεια. Μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση του κίπερ του Ηρακλή Ηλία Κουρούμαλη που έκανε μερικές μοναδικές επεμβάσεις. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ο Μάκης Μυργιώτης με 30 γκολ (αν κάνω λάθος διορθώστε με) μέσα σε μόλις έναν γύρο!

Συνθέσεις

Πέλοπας Κιάτου (Τάσος Πέρρας): Ριζάϊ, Παπαβασιλείου, Νάκος, Μιχαλόπουλος, Σελλάς, Μπούκης, Παλογιαννίδης, Πράττος, Μυργιώτης, Αναγνωστόπουλος, Παπαβασιλείου (c).

Ηρακλής Ξυλοκάστρου (Νίκος Κολιμάδης): Κουρούμαλης Η. , Πιλιαφάς Α., Μαστρογιαννόπουλος, Κουρούμαλης Γ., Αλούσι, Καφαντάρης Μ. (c), Ματθαιόπουλος, Αθανασούλης, Κουλάκης, Κακογιάννης, Μανώλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected