Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 6-0

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο σημερινό παιχνίδι, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις εντός έδρας αναμετρήσεις του για το φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη ήταν καταιγιστική και με “μπροστάρηδες” τους Καραντουλαμά και Καρατάσιο, έφτασε στο ευρύ 6-0, επί ενός αντιπάλου μάλιστα που πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, μετρούσε 8 ματς αήττητη.

Κορυφαίος όμως του “δικεφάλου” ήταν ο Θανάσης Κίτσας, ο οποίος είχε 5 ασίστ(!) στο σημερινό παιχνίδι!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και με συνεχόμενες επιθέσεις, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα των “μπλαουγκράνα”.

Η πίεση του “δικεφάλου” ευοδώθηκε στο 34′ όταν ο Θανάσης Κίτσας βρήκε με ασίστ τον Καραντουλαμά και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαβάση, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι (που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες) προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να πετύχει και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα και να “ασφαλίσει” σε μεγάλο βαθμό το 14ο φετινό τρίποντο στην Α1. Ήταν το 42ο λεπτό όταν ο Καρατάσιος έκανε την ατομική προσπάθεια από δεξιά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό, ξεγέλασε τον Γιαβάση για το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο “δικέφαλος” διεύρυνε το προβάδισμα μου, όταν ο Θανάσης Κίτσας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Καραντουλαμάς πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά “έγραψε” το 3-0 ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Θανάσης Κίτσας και πάλι από κόρνερ τροφοδότησε τον Καρατάσιο ο οποίος επίσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τα τελευταία δύο τέρματα του ΠΑΟΚ μοιράστηκαν και πάλι οι Καραντουλαμάς και Καρατάσιος, αρχικά στο 85′ με δημιουργό τον Θανάση Κίτσα και εξαιρετικό πλασέ του υψηλόσωμου επιθετικού και στη συνέχεια στο 87′ με ένα τυχερό τέρμα του “Τζεμπά” ο οποίος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Γιαβάσης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 6-0.

Με το σημερινό τρίποντο, ο “δικέφαλος” τερματίζει οριστικά 4ος στο φετινό πρωτάθλημα ενώ η Ποντιακή Νεολαία Αράχου υποχώρησε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι και η θέση στην οποία θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Λιόλιο

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Λ.Π., Κούκλας, Ασλάνογλου, Κίτσας Θ., Κίτσας Σ., Καρατάσιος, Καραντουλαμάς, Μπουκλάς (61′ Μαρτσέλος), Ζωγράφος (46′ Κίτσας Ν.)

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Μπεκτάς, Αργυρόπουλος Μ., Αργυρόπουλος Θ., Μπακιρτζής (75′ Πετρίδης), Νιογκάνα, Μπεκιαρίδης, Παπαδόπουλος, Μουταφίδης, Μουράτι, Ριστέμογλου (73′ Παπαθεοδωρόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected