Football League

Η…πίτα στη μέσα στο κρητικό ντέρμπι! (photos)

Από έναν βαθμό πήραν ΑΟ Χανιά και Κισσαμικός (1-1) μετά τη μεταξύ τους “μονομαχία” στα Περιβόλια, για την 29η αγωνιστική της Football League, με το σκορ να διαμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΑΟΧ μπήκε πιο δυναμικά στο ματς και δημιούργησε κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά με τους Σταματή (6’) και Ρούνεϊ (9’) όμως να μην αξιοποιούν τις σέντρες του Αποστολόπουλου.

Όσο περνούσε η ώρα ο Κισσαμικός ανέβασε απόδοση κι έγινε πιο απειλητικός δημιουργώντας αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Η πρώτη καλή στιγμή για τους τυπικά φιλοξενούμενους ήταν στο 18’ με τον Μίλιτς, ενώ σπουδαία ευκαιρία για το 0-1 έχασε στο 28’ ο προωθημένος Παντελάκης. Στο 31’ ο Δαμιανάκης δεν επέτρεψε στον Μαρτίνεθ να στείλει την μπάλα προς την εστία, ενώ στο 41’ το φάουλ του Τιάγκο Σίλβα πέρασε για λίγο εκτός εστίας. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο το μακρινό σουτ του Σελινιωτάκη, που απέκρουσε σε κόρνερ ο Αθανασίου.

το φιλμ του δευτέρου μέρους και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου (69’ λ.τρ. Λάσκαρης), Τουγλής (63’ Ντούμος), Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος, Σταματής, Ρούνεϊ Εβά (59’ Βαρούχας).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης (73’ λ.τρ. Γκούμας), Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Κίκε (66’ Μάντζης), Μίλιτς (82’ Νικόλτσης), Στογιάνοφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected