Κατηγορίες
Αθλήματα

Συμμετοχή του αθλητή του “Εν Σώματι Υγιεί” Γιώργου Διαμαντόπουλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2017

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 αθλητών (αριθμός ρεκόρ) θα διεξαχθεί από τις 9 ως τις 14 Μαΐου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου “Γεώργιος Στεφανόπουλος” (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia* 2017, που διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Στους αγώνες θα συμμετέχει για πρώτη φορά αθλητής του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ και πρώτη φορά ομάδα από τη Βέροια και με αυτόν τον τρόπο το Boccia θα γίνει το τρίτο κατά σειρά ΠαραΟλυμπιακό άθλημα το οποίο καλλιεργεί και επίσημα το σωματείο μας μετά την Επιτραπέζια Αντισφαίριση και τον Στίβο.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2017 θα συμμετέχουμε τελικά με έναν αθλητή, τον Διαμαντόπουλο Γιώργο, αφού ο έτερος, Ντουμανόπουλος Νικός, είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου και αυτή την περίοδο έχει γραπτές εξετάσεις.

Ο Διαμαντόπουλος Γιώργος είναι 23χρ, φοιτητής στο Μαθηματικό του Α.Π.Θ., πάσχει από ένα σπάνιο νευρομυϊκό νόσημα που τα τελευταία χρόνια τον έχει καθηλώσει σε αμαξίδιο και ασχολείται με το boccia από τον περασμένο Σεπτέμβρη, υπό τις οδηγίες της εθελόντριας προπονήτριας Σιδηροπούλου Άννας, Καθηγήτριας Ειδικής Φυσικής Αγωγής και την καθοδήγηση-επίβλεψη του επικεφαλής προπονητή Καραϊωσήφ Αλέξανδρου.

Ο αθλητής μας αγωνίζεται στο Ατομικό της Κατηγορίας BC2, όπου αγωνίζονται συνολικά 39 αθλητές/τριες, χωρισμένοι σε 9 ομίλους. Ο Γιώργος θα αγωνιστεί στον Δ’ Όμιλο με αντιπάλους τους Ζαχαριουδάκη Νίκο, Γιακουμάκη Μαρία και Γεράκη Γεώργιο.

περισσότερα στο r4rehab.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected