Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Καβάλα (0-1) Δηλώσεις προπονητών και παικτών

Μετά τη λήξη του αγώνα ΦΑΣ Νάουσα – Καβάλα, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

Αναλυτικά : 

Άγγελος Διγκόζης (Καβάλα): «Πρώτα ευχαριστούμε τη Νάουσα για τη φιλοξενία, δεν ξέρω αν του χρόνου, όπως θα γίνει η Γ’ Εθνική αν θα είμαστε στον ίδιο όμιλο για να ανταποδώσουμε. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο συνάδελφο και φίλο Βαγγέλη για τη γενική εικόνα της ομάδας του, που ήταν πολύ καλή. Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται και από το βαθμολογικό πίνακα που είναι στην πρώτη πεντάδα. Για το παιχνίδι θέλω να πω ότι, παρόλο που κερδίσαμε, σταθήκαμε λίγο πιο τυχεροί από την ομάδα της Νάουσας, η οποία έκανε περισσότερες ευκαιρίες. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ισοπαλία ή να το χάσουμε, σταθήκαμε όμως περισσότερο τυχεροί , καταφέραμε και βάλαμε ένα γκολ. Το θετικό είναι ότι έπαιξαν και στις δύο ομάδες αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές.

Απομένουν ακόμα δύο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο για να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα. Ευχαριστούμε και πάλι για τη φιλοξενία. Εύχομαι στην ομάδα της Νάουσας, όπως όταν ήμουνα τότε πιτσιρικάς και ερχόμουν σε αυτό το γήπεδο από ένα κοντινό χωριό της Σκύδρας και έβλεπα τις μεγάλες που έπαιζαν εδώ, κάποτε οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα να την ξανακάνουνε να βρεθεί και πάλι στην Superleague».

Βαγγέλης Ντίσιος (ΦΑΣ Νάουσα): «Σήμερα αναμετρήθηκαν δύο ομάδες με πολύ μεγάλη ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, να αποζημιώσουν του θεατές που ήρθανε στο γήπεδο και καθεμιά από την πλευρά της να κερδίσει. Ήταν ένα παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε θα κρινόταν σε μία λεπτομέρεια, όπως επισημάναμε και με τα παιδιά στο ημίχρονο, και κοιτάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο να είναι με το μέρος μας. Δυστυχώς μία στιγμή αδράνειας έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Καβάλας, που είναι πολύ καλή στις στατικές φάσεις, να πετύχει ένα τέρμα. Από κει και μετά δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε για ένα ακόμα παιχνίδι να πάρουμε βαθμούς ή βαθμό μέσα στην έδρα μας. Η έδρας μας αποδεικνύεται η Αχίλλειος πτέρνα μας, όπως έχουμε τονίσει και είναι χαρακτηριστικό ότι σε 13 παιχνίδια μέσα στην έδρας μας έχουμε 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σε αυτό υπάρχει εξήγηση, αλλά δεν είναι του παρόντος.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος, παρότι μείναμε με δέκα παίκτες. Τα παιδιά που μπήκαν μέσα, προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό τους. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα και στόχο και προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο. Μία ομάδα πολύ καλή, που το καλοκαίρι φτιάχτηκε για να διεκδικήσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, αλλά κάποιες συγκυρίες την εμπόδισαν να μην πετύχει το στόχο της και να μείνει εκτός. Από κει και μετά, φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Φαίνεται ότι η φανέλα είναι βαριά και παίκτες που είναι στο δυναμικό της ομάδας προσπαθούν να την τιμούν, όπως το ίδιο κάνουν και οι δικοί μας ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο κάποια στιγμή αυτές οι ομάδες να επανέλθουν στις κατηγορίες που τις αρμόζει. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας για τη νίκη τους, να ευχηθώ καλή συνέχεια και μακάρι τα επόμενα χρόνια αυτές οι δύο ομάδες να μην είναι στη Γ’ Εθνική, αλλά να απασχολούν τις μεγαλύτερες κατηγορίες».

Χρήστος Παναγιωτόπουλος (Καβάλα): «Και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την ομάδα της Νάουσας για τη φιλοξενία. Είναι μία ιστορική ομάδα, ποιοτική και αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογική της θέση. Είναι μία δύσκολη έδρα και εμείς καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Εμείς δεν είμαστε σε κανένα ματς αδιάφοροι, είμαστε ένας τεράστιος σύλλογος, ήρθαμε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Από κει και πέρα, βρισκόμαστε στα τέλη του πρωταθλήματος και προσπαθούμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που δεν τα παρατάμε μέχρι και το 93’ και να ευχηθώ καλή συνέχεια και στη Νάουσα».

Ευθύμης Χατζόπουλος (ΦΑΣ Νάουσα) «Να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας για την προσπάθεια που κάναμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια, ήμασταν άτυχοι σε μία φάση. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε πάρα πολύ, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Ήταν μία κακή παρένθεση, συνεχίζουμε, ο στόχος παραμένει στόχος να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Με τους συμπαίκτες μου δεν τα παρατάμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected