Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έμεινε μόλις ένα τρίποντο! (vid)

Το επιβλητικό 3-0 της Τσέλσι επί της Μίντλεσμπρο στο “Στάμφορντ Μπριτζ” είχε διπλή ανάγνωση.

Από τη μία η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ξέφυγε επτά βαθμούς από τη δεύτερη θέση τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος και αγκάλιασε τον τίτλο, έχοντας εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό το 1-0 της Γουέστ Χαμ επί της απειλητικής Τότεναμ. Από την άλλη άφησε την “Μπόρο”, δεύτερη από το τέλος, στο -7 από τη σωτηρία και επί της ουσίας την καταδίκασε σε υποβιβασμό.

Όπως αναφέρει το contra.gr, ο Ντιέγκο Κόστα με ψύχραιμο πλασέ (23′), ο Μάρκος Αλόνσο με δύσκολη προβλή (34′) και ο Νεμάνια Μάτιτς με καθαρό μυαλό (65′) πέτυχαν τα γκολ της νίκης των “μπλε”, οι οποίοι την Παρασκευή, με ακόμη ένα “τρίποντο” επί της Γουέστ Μπρομ, θα πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά το περυσινό διάλειμμα και έκτη φορά στην ιστορία τους!

Συνθέσεις

ΤΣΕΛΣΙ (3-6-1): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ (84′ Τέρι), Κέιχιλ, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Μόουζες, Μάρκος Αλόνσο, Πέδρο (81′ Σαλομπά), Αζάρ (72′ Ουίλιαν), Ντιέγκο Κόστα.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Γκούζαν, Φάμπιο, Τσέιμπερς, Γκίμπσον, Φρεντ, Κλέιτον, Ντε Ρουν, Φόρσο (56′ Λίντμπιτερ), Ανταμά Τραορέ (57′ Μπάμφορντ), Ντάουνινγκ, Νεγρέδο (83′ Ζεστέντ).

https://www.youtube.com/watch?v=jL1rv7b2eKY

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected