Κατηγορίες
Football League

Πολύ κοντά η δεύτερη αποχώρηση ομάδας!

Στις 5 Μαΐου το FL News είχε αποκαλύψει ότι μία εκ των υποθέσεων των Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, Άντριου Χογκ επρόκειτο σύντομα να απασχολήσουν εκ νέου την ΑΕΛ Καλλονής.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο είχε κάνει δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ για δοσοποίηση των οφειλών και την 1η Απριλίου οι «κυανέρυθροι» πλήρωσαν τους δύο ποδοσφαιριστές. Ωστόσο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, δεν συνέβη στις 2 Μαΐου, οπότε έπρεπε να τους καταβληθεί η 2η δόση.

Οι Μάρκοβιτς, Χογκ, λοιπόν, δεν έλαβαν 6.584 και 12.143 ευρώ αντίστοιχα. Αμφότεροι, λοιπόν, κίνησαν τη διαδικασία να στείλουν σχετικό έγγραφο στο Διαιτητικό Δικαστήριο μέσω του οποίου θα κάνουν γνωστό ότι η Καλλονή δεν ήταν συνεπής στην καταβολή των δόσεων. Η διοίκηση της ομάδας της Λέσβου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, έκανε γνωστό ότι αδυνατεί να πληρώσει άλλες οφειλές από προσφυγές, γι’ αυτό και έως το βράδυ της Δευτέρας (08/05) δεν είχε πληρωθεί η δόση και στον Κώστα Δαύκο. Η ίδια, άλλωστε, προσπάθησε όσο μπορούσε να κρατήσει την ομάδα της Λέσβου με νύχια και δόντια, αλλά από τη στιγμή που εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες σωτηρίας, ήταν επόμενο να μην τηρηθούν και τα συμφωνηθέντα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι «κυανέρυθροι» θα συνεχίσουν να αγωνίζονται κανονικά, όμως κάθε εβδομάδα θα τιμωρούνται με αφαιρέσεις βαθμών. Υπενθυμίζεται ότι αν η Football League αφαιρέσει τρεις φορές – τελεσίδικα – βαθμούς, ακολουθεί αποβολή της εκάστοτε ομάδας από το πρωτάθλημα. Άρα εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, η Καλλονή δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν αγωνιζόμενη στις δύο τελευταίες στροφές.

Η πρόθεση είναι να αγωνιστεί η ΑΕΛΚ στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά που ακολουθεί εντός έδρας, αλλά δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο της αποχώρησης νωρίτερα. Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι έχει αποχωρήσει από το ρόστερ ο Σπύρος Αποστόλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected