Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Διπλό” σωτηρίας!

Σπουδαίας  βαθμολογικής σημασίας εκτός έδρας νίκη για την Αμβρακία Κωστακιών, που πέρασε από την Ηγουμενίτσα, με σκορ 1-2.

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη μέσα στην Ηγουμενίτσα για την Αμβρακία Κωστακιών, που σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Βόλο, ξέφυγε δύο γύρους πριν τη λήξη της κούρσας του Πρωταθλήματος, από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην προτελευταία θέση. Η αρτινή ομάδα ευτύχησε μέσα σε δέκα λεπτά, στο τέλος του πρώτου μέρους να πάρει με τον Παππά, κεφάλι στο σκορ με δύο τέρματα, πηγαίνοντας με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Στο 34ο λεπτό, ο Φώτης Παππάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή, και σούταρε στα δίχτυα για το 0-1. Ο ίδιος παίχτης δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα, έβαλε γερές βάσεις για το “διπλό” της ομάδας του, όταν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σημείωσε το 0-2, δίνοντας σαφές προβάδισμα για τη νίκη στην Αμβρακία.

 

το φιλμ της αναμέτρησης στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Σταύρου) : Μπότσαρης, Ηλίας, Κωστάκης, Νόνης, Μυρσινιάς, Πέντσας (69′ Ντόκος), Σουκιάς, Γιάκος (69′ Μπλέτσας), Πολυχρονιάδης, Μπίκας, Βιτώρος (79′ Μέμος)

Αμβρακία Κωστακιών (Μπαλάφας) : Βαρέλης, Τάσσος, Παπανίκου, Λύτος, Μπεζεβέγκης, Βερλέκης, Παππάς, Ασπροποταμίτης (71′ Κωστακιώτης), Σιδηρόπουλος (65′ Θεμελής), Νταλάκας, Μπαλαδήμας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected