Basket

Φίλιππος Βέροιας : “Συγχαρητήρια Αντώνη!”

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον προερχόμενο από το πρόγραμμα μπάσκετ του συλλόγου και αθλητή πλέον του τμήματος παίδων του ΠΑΟΚ Αντώνη Καραγεωργίου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΘ με την ομάδα του.

Του εύχεται επίσης ανάλογη επιτυχία και στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου στο Μεσολόγγι.

Ταυτόχρονα, θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους τους φίλους του αθλήματος ότι, σεβόμενο τις προοπτικές που ανοίγονται σε αθλητές με ταλέντο και πάντα σε αγαστή συνεργασία και με την σύμφωνη γνώμη των γονέων τους, δεν στέκεται ποτέ εμπόδιο στην εξέλιξή τους, προσπαθώντας να αποκομίσει βραχυπρόθεσμες επιτυχίες εσωτερικής κατανάλωσης.

Αυτό θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι να δημιουργηθούν και στην πόλη μας οι αναγκαίες υποδομές κι εγκαταστάσεις, ανάλογες με αυτές άλλων πόλεων, που θα δίνουν και σε μας τις απαραίτητες χρονικές και γηπεδικές δυνατότητες για να ασχοληθούμε στο μέγιστο των δυνάμεών μας με την ποιοτικά επιστημονική προπόνηση των ταλαντούχων αθλητών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected