Κατηγορίες
Basket

ΓΑΣ Έδεσσας – Πανεδεσσαϊκός 34-32

Την τρίτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μίνι του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς επιβλήθηκε του Πανεδεσσαϊκού με 34-32, για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να χρησιμοποιούν παίκτες γεννηθέντες τα έτη 2003, 04, 05. Ο ΓΑΣ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα και να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 16-14.

Τα 2ο ημίχρονο πήγαινε πόντο –πόντο χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να καταφέρει να ξεφύγει στο σκορ. Πιο ψύχραιμος στο τέλος ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς ήταν εύστοχος σε βολές, κατάφερε να πάρει την νίκη με 34-32.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες μαζί στο κέντρο του γηπέδου, να φωνάζουν «Έδεσσα», δείχνοντας το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε.

Διαιτητές: Δήμτση, Αντώνογλου

Δεκάλεπτα: 8-6, 16-14 (ημιχ.), 25-24, 34-32(τελικό)

«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» (Γάτσος): Γάτσος, Φώτογλου Δ., Βλαδίκας Χ., Ρέππας, Καφετζής, Ζαρμακούπης, Βασδάρης, Μπόπτσης, Τεντζέρης Μ., Χρήστου, Σαρνάζης, Βάτσης, Πασιαλής, Αλεξίου, Μοσχόπουλος

Πανεδεσσαϊκός ( Πούφλη): Μητσαράκης, Προφητηλιώτης, Νίκου, Γατσούλης, Συμεωνίδης, Γρούϊτσης, Κεχαγιόγλου, Γκόγκλης, Μπέκτσης, Πασχαλίδης, Σίπκας, Ζήμνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected