Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος!

Την παραίτησή του από την προεδρία του Αστέρα Αμαλιάδας ανακοίνωσε την Τετάρτη (10/5) ο Κώστας Νικολόπουλος, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, ο Κώστας Νικολόπουλος, τόνισε ότι επαγγελματικοί λόγοι, αλλά και η ανάγκη για έγκαιρη συγκρότηση ισχυρής διοίκησης, οικονομικά και οργανωτικά σε ένα σύγχρονο συλλογικό μοντέλο, επέβαλλαν αυτή την απόφασή του. Έκανε γνωστό ότι θα αποχωρήσει και τυπικά με τη λήξη της σεζόν σε δέκα περίπου μέρες, και θα κινηθούν οι διαδικασίες για την εκλογή νέας διοίκησης.

«Ο Αστέρας υπήρχε πριν από μένα, θα υπάρξει και μετά από μένα. Ο Αστέρας είναι μαγαζί “γωνία”! Μετά την Παναχαϊκή, ήταν φέτος η ομάδα με τα περισσότερα εισιτήρια στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το μέλλον της ομάδας είναι μια συλλογική προσπάθεια. Αν μου ζητηθεί από τη νέα διοίκηση να είμαι μέλος, θα παραμείνω ως απλό μέλος. Όχι όμως πρόεδρος. Κουράστηκα και ίσως κούρασα και τον κόσμο. Η ομάδα δεν ανήκει σε μένα. Σε κανέναν δεν ανήκει η ομάδα, παρά μόνο στον κόσμο της”.

Ο Κώστας Νικολόπουλος (φωτό, στο μέσο, από τους περυσινούς πανηγυρισμούς για την άνοδο στη Γ’ Εθνική μετά και τη ληξη των σχετικών μπαράζ), ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Αθανασούλη και τον Ανδρέα Παπαδάτο, οι οποίοι όπως ανέφερε προσέφεραν πάρα πολλά στη διετία την οποία ήταν αυτός πρόεδρος. Επίσης ευχαρίστησε και όλους τους απλούς φιλάθλους και χορηγούς της ομάδας, η οποία όπως ανέφερε, ήταν η κινητήριος δύναμη της ομάδας.

Ο κ. Νικολόπουλος, εμφανίστηκε στη συνέντευξη με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ του Αστέρα Νίκο Διονυσόπουλο, καθώς και με ομάδα συνεργατών του, τους Γιώργο Αντωνόπουλο, Σπύρο Ροδιάδη, Γιώργο Στασινόπουλο, Χρήστο Χρυσανθόπουλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected