Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

SOS! Μόνο 10 κενές θέσεις στο 3ο Τουρνουά Foot Tennis! Ζητούνται παίκτες από ομάδες

Αναφέραμε ξανά σε προηγούμενη ανάρτηση πως οι διοργανωτές αποφάσισαν φέτος να θέσουν όριο στη συμμετοχή των ομάδων, κυρίως για λόγους προγραμματισμού.

Το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξαν από την έκδοση της προκήρυξης (ΕΔΩ) οι φίλοι του Foot Tennis, δεν επιτρέπει τη…χαλάρωση των εγγραφών και έτσι όπως προκύπτει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μόλις 10 είναι οι κενές θέσεις που υπάρχουν για να ολοκληρωθεί το παζλ για το 3ο Τουρνουά Ποδοτένις, που θα διεξαχθεί από τις 2/6 έως τις 17/6 στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Οι ομάδες που ήδη εκδήλωσαν ενδιαφέρον, έχουν “καπαρώσει” τις θέσεις τους και δεν κινδυνεύουν να μείνουν εκτός, παρά μόνο αν αποσύρουν τη συμμετοχή τους. Για το λόγο αυτό, θα υπάρξουν και οι επιλαχόντες, που θα συμπληρώσουν τυχόν αποχωρήσεις.

Επομένως, το όριο της 26ης Μαΐου (ημέρα της κλήρωσης) για τις δηλώσεις συμμετοχής, ουσιαστικά δεν ισχύει καθώς θα συνεχίσει να υπάρχει η “λίστα ενδιαφέροντος”, που αποτελεί την κράτηση θέσης για το επερχόμενο τουρνουά.

Να σημειώσουμε επίσης πως υπάρχουν ομάδες οι οποίες για λόγους προβολής των επιχειρήσεων τους, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο Τουρνουά, ωστόσο δεν έχουν παίκτες. Για το λόγο αυτό, όσοι επιθυμούν να αγωνιστούν καλούν στα τηλέφωνα παρακάτω

Τα βασικά στοιχεία της συμμετοχής

1. Η ομάδα 

Σημαντικό να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι πως η ομάδα απαρτίζεται από δύο ΒΑΣΙΚΟΥΣ παίκτες. Οι αναπληρωματικοί είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.

2. Η ονομασία

Δεν υπάρχει περιορισμός. Κάθε ομάδα μπορεί να φέρει ότι όνομα επιθυμεί, προτείνουμε όμως λόγω της σημαντικής προβολής μέσω των ΜΜΕ, να ορίσουν την ομάδα τους με την επωνυμία μιας επιχείρησης ώστε να υπάρξει παράλληλη διαφήμιση. Να σημειώσουμε πως φέτος μπορούν να λάβουν μέρος σύλλογοι αλλά και ακαδημίες, οι οποίες μπορούν να φέρουν την επωνυμία τους.

3. Οι ηλικίες και το φύλο

Δεν υπάρχει περιορισμός

4. Διάρκεια δηλώσεων συμμετοχών

Έως τη Δευτέρα 26/5 στις 17.00

5. Η κλήρωση

Δευτέρα 29/5 στις 20.00, στο Ξενοδοχείο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” στη Βέροια

6. Οι ομάδες εκτός Ημαθίας

Αν υπάρξουν συμμετοχές οι οποίες δυσκολεύουν την αυθημερόν μετακίνηση, οι διοργανωτές θα μεριμνήσουν για τη ΔΙΑΜΟΝΗ σε κατάλυμα της περιοχής

7. Που δηλώνω συμμετοχή

Στα τηλέφωνα 6973 714488, 6949 487631, 6978 774543 (όπου θα λάβετε και σχετικές λεπτομέρειες) ή στη σελίδα του Τουρνουά στο Facebook πατώντας ΕΔΩ, στέλνοντας μήνυμα αφού κάνετε like.

8. Γενικά στοιχεία

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στην Πλατεία Δημαρχείου ΒΕΡΟΙΑΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected