Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Γ Εθνική μέσω του Κυπέλλου Ερασιτεχνών η Ελπίς Σκουτάρεως!

Με την ιαχή «ΕΛΠΙΣ-ΕΛΠΙΣ» να δονεί το Δημοτικό γήπεδο και τις φωνές να φτάνουν από τις Σέρρες μέχρι… και το Σκούταρι, η Ελπίς Σκουτάρεως έγραψε την δική της ιστορία στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο κερδίζοντας στην διαδικασία των πέναλτι με 3-0 τον ΑΠΟ Κερατσινίου, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς με χιτσκοκικό και γκρανγκινιολικό φινάλε και σίγουρα ακατάλληλο για καρδιακούς!

Με τους παίκτες του Ηλία Εγγόνιδη και του Αλέξη Γκράτζιου να κάνουν κατάθεση ψυχής και δυνάμεων, η νίκη αυτή πέρα από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, εκεί όπου έρχεται αντίπαλος ο Ηρόδοτος (κέρδισε 2-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη), έχει ένα πολύ μεγαλύτερο έπαθλο για την Ελπίδα, καθώς ισοδυναμεί με την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική…! Για πρώτη φορά στην ιστορία της…!

Κόντρα στην ατυχία, κόντρα σε όλους και σε όλα, θέλησε να γράψει μόνη της την μοίρα της φετινής σεζόν και παίζοντας σχεδόν με… 9,5(!) παίκτες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η Ελπίς Σκουτάρεως είχε ήρωα και πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Καστανιώτη ο οποίος αποδείχθηκε πραγματικός… survivor βάζοντας την ομάδα πάνω από τον εαυτό του και κάνοντας τα πάντα προκειμένου αυτή να πάρει τη νίκη. O 27χρονος τερματοφύλακας που είχε να παίξει και αρκετό καιρό κλήθηκε να μπει στο 32΄ και να πάρει τη θέση του Νικολούδη που αποβλήθηκε! Περίπου 10 λεπτά αργότερα έπεσε στο έδαφος έχοντας υποστεί μερική ρήξη έξω χιαστού, ωστόσο έσφιξε τα δόντια, έκανε ένεση, αγωνίστηκε σε όλο το υπόλοιπο ματς για να μην «κρεμάσει» την ομάδα του και όχι μόνο έκανε καθοριστικές επεμβάσεις στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση, αλλά στην διαδικασία των πέναλτι απέκρουσε τρία(!) συνεχόμενα και συνέβαλλε τα μέγιστα για να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί!

Τα όσα ακολούθησαν μόλις ο Μουσικάκης εκτέλεσε το τελευταίο πέναλτι εύστοχα και… έσβησε τις ελπίδες του Κερατσινίου μπορούν να περιγραφούν μόνο από τους πρωταγωνιστές και να καταγραφούν από τους φακούς της τηλεοπτικής κάμερας και των φωτογραφικών μηχανών. Οι προσπάθειες και οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς για την Ελπίς Σκουτάρεως, βρήκαν ανταπόκριση μέσω ενός άλλου δρόμου, αυτού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και στην προκειμένη περίπτωση σημασία έχει η… Ιθάκη, ο προορισμός δηλαδή και όχι από ποιον δρόμο έγινε το ταξίδι! Μπορεί ο βασικός στόχος να ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Σερρών, αλλά οι εξελίξεις πρόλαβαν την Ελπίδα και αυτή… τις εξελίξεις, έχοντας την πολυτέλεια να αγωνιστεί μόνο για το γόητρο και την κούπα στα play off, όταν αυτά αρχίσουν!

το φιλμ της αναμέτρησης στο serressport.gr

Συνθέσεις

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ : Nικολούδης, Πασχαλούδης, Δίγκας, Κωφοκώτσιος, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Ουζούνογλου, Γεωργιάδης (98΄ Ζαχαριάς), Αγγελακάς, Σιδηρόπουλος (74΄ Κεχαγιάς), Γκόγκας (35΄ Καστανιώτης)

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Μπότος, Μπατής, Βαττής, Σφυρογιαννάκης (106΄ Μάλλης), Ψυχογυιός, Νταουτάϊ, Γκιάτης, Τουρνάς, Κουρκούτης, Κιάφα (58΄ Φούντας), Διάκος (81΄ Μαναριώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected