Γ Εθνική / Τοπικά

Στο ρελαντί οι “ερυθρόλευκοι”, δυσκολεύει η κατάσταση για τον Αχιλλέα!

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με 4-1 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με τους «ερυθρολεύκους» να είναι πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13′ με τον Λαζαρίδη, για να ισοφαρίσει στο 24’ο Αναστασίου για τους «ερυθρόλευκους». Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λόρι Κέρι πέτυχε δύο γκολ στο 55′ και στο 74′, ενώ το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Δήμος Κόκας στο 82′.

Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός ανέβηκε και πάλι στην 3η θέση, πίσω από τον Καραϊσκάκη ενώ ο Αχιλλέας, μετά και τη νίκη της Αμβρακίας στην Ηγουμενίτσα, βρίσκεται πλέον στην προτελευταία θέση, που οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μπουργάνης, Ιωαννίδης (46′ Στουρνάρνας), Α. Κόκας, Ντόικιτς, Ζώνας, Ευθυμιάδης, Σταύρου, Δ. Κόκας, Μασάντο (71′ Χολέβας), Κέρι (83′ Αγγελής), Αναστασίου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Παγωνίδης, Φωκαΐδης (46′ Μανίκας), Δημηνάς (56′ Τουλκερίδης), Λάιος (, Νάκας, Καμπερίδης, Πετρουζέλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected