Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αποφάσισε για το μέλλον του ο “Τσόλο”!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επιβεβαίωσε τα ισπανικά ρεπορτάζ που τον ήθελαν να συνοδεύει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο νέο γήπεδό της την επόμενη σεζόν, απαρνούμενος τα εκατομμύρια της Ίντερ.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Αργεντινός προπονητής μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για το φιλικό τουρνουά του καλοκαιριού “Audi Cup”, στο οποίο θα συμμετέχουν οι “ροχιμπλάνκος”, υπογραμμίζοντας ότι θα τηρήσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2018.

“Το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ για να παρουσιάσω αυτό το τουρνουά είναι ξεκάθαρη ένδειξη της παραμονής μου. Θα σας δω τον Ιούλιο στο Audi Cup”, δήλωσε ο 47χρονος προπονητής.

Ο Σιμεόνε αποτελεί ο νούμερο ένα τεχνικός στη λίστα της Ίντερ από την αρχή της χρονιάς και η απόφαση του το καλοκαίρι του 2016 να μειώσει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που είχε υπογράψει το 2015 κατά δύο χρόνια “φούντωσε” τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει αυτό το καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά, τον τελευταίο καιρό γινόταν ολοένα και πιο σαφές ότι δεν έχει τέτοιες διαθέσεις, έστω κι αν η Ίντερ πίεζε από την πλευρά της και μάλιστα φέρεται να ήταν έτοιμη να του υποβάλλει πρόταση με ετήσιες απολαβές 15.000.000 ευρώ, μετά από την απόλυση του Στεφάνο Πιόλι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected