Super League 1 - Μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΛ και οι φήμες για Μόρα!

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Αγρόδημος, που προέρχεται από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Σύμφωνα με το Sport24, πρώτη μεταγραφή της νέας σεζόν για την ΑΕΛ είναι ο Χρήστος Αγρόδημος (αριστερά στη φωτ.). Πρόκειται για 22χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος είναι γεννημένος στις 16/03/1995 στο Χέρφορντ της Γερμανίας. Αυτή τη σεζόν αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, κατακτά την άνοδο στη Football League.

Ο Αγρόδημος έχει παίξει σε 22 ματς, έχει σημειώσει 2 γκολ και προσωπική άποψη έχει γι’ αυτόν ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αντρέ Πάους, από το πρόσφατο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες. Στο παρελθόν το επικείμενο απόκτημα της ΑΕΛ έχει αγωνιστεί και σε Τύρναβο και Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ.

Θέλει και Μόρα ο Κούγιας!

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε την Παρασκευή (12/5) στο ΑΕΛ Radio και ανέφερε ότι βλέπει θετικά την πιθανή επάνοδο του Βαγγέλη Μόρα, με τον οποίο είχε συνομιλήσει και πέρυσι, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση στο οικονομικό σκέλος. Επίσης αναφέρθηκε στη φετινή προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου και η τοποθεσία του κυρίως σταδίου θα ανακοινωθεί το Σάββατο (13/5). Υπάρχουν σκέψεις για Ελλάδα αλλά και εξωτερικό, ωστόσο βαρύνουσα σημασία δίνεται στη δυνατότητα διεξαγωγής φιλικών με σημαντικούς αντιπάλους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected