Ποδόσφαιρο Κόσμος

Θα κάνει ένα ακόμη άλμα;

Τον Κώστα Σταφυλίδη ως αντι-Κολάσινατς θέλει ο τεχνικός της Σάλκε Μάρκους Βάιντσιρλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ, ενώ ο Βάιντσιρλ τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού είχε εισηγηθεί την απόκτησή του ως προπονητής της Άουγκσμπουργκ το 2015. Τον θέλει και πάλι, αυτή τη φορά ως αντικαταστάτη του Κολάσινατς (τον θέλουν Άρσεναλ, Γιουβέντους) και η μεταγραφή είναι κοντά στο να κλείσει, με 5 εκατομμύρια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η Bild.

Το «εμπόδιο» που πρέπει να ξεπεραστεί είναι οι αντιδράσεις οπαδών της Σάλκε, οι οποίοι είχαν αποδοκιμάσει τον «Στάφυ» μετά το ματς του Οκτωβρίου μεταξύ των δύο ομάδων, όταν με φάουλ είχε άθελά του τραυματίσει τον Εμπολό, το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα των «βασιλικών μπλε» το περασμένο καλοκαίρι (21 εκατομμύρια). Ο Έλληνας μπακ είχε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη μέσω instagram, όμως αρκετοί οπαδοί τον αποδοκίμασαν στις επαφές του με την μπάλα στο ματς του δευτέρου γύρου. Λογικά πάντως είναι ένα θέμα που θα ξεπεραστεί.

Ο Σταφυλίδης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με την Άουγκσμπουργκ και σε δηλώσεις του αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το καλοκαίρι. Στη Bild πάντως γίνεται αναφορά στην πολύ καλή χρονιά του με το στατιστικό ότι η Άουγκσμπουργκ έχει δεχθεί μετά την Μπάγερν τα λιγότερα γκολ από την πλευρά του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected