Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγκαλιά με τον τίτλο η Ρεάλ, 400+ ο Ρονάλντο! (vid)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σπάει το… φράγμα των 400 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, η «βασίλισσα» διέλυσε με 4-1 τη Σεβίλλη στη Μαδρίτη και έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η novasports, το ματς ήταν τελικός για την ομάδα του Ζιντάν, αφού φάνταζε το δυσκολότερο από τα εναπομείναντα στο πρωτάθλημα και οι παίκτες του φρόντισαν να δείξουν ξεκάθαρα πόσο το ήθελαν. Στο 10’ ο Νάτσο άνοιξε τον… χορό των τερμάτων και στο 23’ ο Ρονάλντο έγραψε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Η Σεβίλλη αντέδρασε και στο 49’ ξαναμπήκε στο ματς με τον Γιόβετιτς (2-1), όμως η Ρεάλ δεν πτοήθηκε.

Στο 78’ ο Ροντάλντο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ξεπερνώντας τα 400 με τη φανέλα της «βασίλισσας» και στο 84’ ο Κρόος έβαλε το… κερασάκι στη νίκη των Μαδριλένων, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα έκανε το… καθήκον της, καθώς πέρασε εύκολα από τη Γκραν Κανάρια, επικρατώντας 4-1 της Λας Πάλμας. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «μπλαουγκράνα» ήταν ο Νεϊμάρ, ο οποίος πέτυχε χατ – τρικ, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Σουάρες.

https://www.youtube.com/watch?v=fj1hw55PVzg

Έτσι, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα μία αγωνιστική πριν το τέλος της Πριμέρα Ντιβιζιόν παραμένουν ισόβαθμες με 87 βαθμούς, ωστόσο οι «μερένχες» έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο (με Θέλτα) το οποίο θα δώσουν μεσοβδόμαδα. Στην τελευταία… στροφή η Ρεάλ φιλοξενείται από την Μάλαγα του Μίτσελ, ενώ η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο Καμπ Νου την Εϊμπάρ.

Από εκεί και πέρα, η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να μην πέρασε νικηφόρα (1-1) από την έδρα της Μπέτις, όμως με τον βαθμό που πήρε εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Αντίθετα, η Σπόρτινγκ Χιχόν αν και επικράτησε 1-0 της Εϊμπάρ, υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, αφού σε πιθανή ισοβαθμία με τη Λα Κορούνια, η ομάδα της Γαλικίας υπερτερεί έχοντας δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Τα αποτελέσματα:

Εσπανιόλ-Βαλένθια 0-1
Οσασούνα-Γρανάδα 2-1
Αλαβές-Θέλτα 3-1
Βιγιαρεάλ-Λα Κορούνια 0-0
Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 4-1
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μάλαγα 2-2
Εϊμπάρ-Σπόρτινγκ Χιχόν 0-1
Μπέτις-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λεγανές 1-1
Λας Πάλμας-Μπαρτσελόνα 1-4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected