Κατηγορίες
Super League 1

Έφερε…Τούμπα τα πράγματα!

Τη ρεβάνς για την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου πήρε η ΑΕΚ, που πέρασε με “διπλό” από την Τούμπα και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της βαθμολογίας των play off. Σκόρερ ο Ντίντακ Βιλά στο 10′.

Όπως αναφέρει το Sport24, με ένα εκρηκτικό 20λεπτο στην έναρξη του αγώνα η ΑΕΚ πέτυχε ένα πολύτιμο γκολ με τον Ντίντακ στο 10’, το οποίο διατήρησε χωρίς να απειληθεί έντονα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, χάνοντας παράλληλα ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο τέρμα.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, με πείσμα, τρομερή συγκέντρωση στο παιχνίδι της κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που σε μεγάλο βαθμό (εξαιρέσεις ήταν ο Κάμπος, ο Πρίγιοβιτς και κατά διαστήματα ο Μπίσεσβαρ) είχε μείνει στα επινίκια από την κατάκτηση του Κυπέλλου πριν μία εβδομάδα. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, έμειναν μάλιστα ζωντανοί μέχρι το τέλος-αν και τελικά ηττήθηκαν-λόγω των  εντυπωσιακών επεμβάσεων του Γλύκου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο Sport24

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα (67΄ Μαλεζάς), Κρέσπο, Μάτος (46΄ Κίτσιου), Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (58΄ Ενρίκε), Πέλκας, Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (72΄ Μπακασέτας), Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος (72΄ Γιόχανσον), Αραούχο (62΄ Αλμέιδα).

Η βαθμολογία

ΑΕΚ  3

ΠΑΟΚ  2

Παναθηναϊκός  2

Πανιώνιος  1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected