Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η αγωνία παραμένει!

Μεγάλη νίκη πήρε ο Εθνικός Φιλιππιάδας καθώς επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Καραϊσκάκης και θέλει νίκη στην τελευταία αγωνιστική με τον Διαγόρα Σεβαστής για να παραμείνει στην κατηγορία, εφόσον βεβαίως ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας καταφέρει να πάρει το διπλό κόντρα στον σημερινό αντίπαλο των “κυανόλευκων”

Όπως αναφέρει το Sportime24, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ με πλασέ του Κόλλινς, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Εθνικός ισοφάρισε στο 61′ με τον Μπαλογιάννη να νικά με σουτ τον Ανδρούτσο. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο 65΄ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουμπή έγραψε το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μαλλάτος (74΄ Korreshi), Μανιώτης, Δημουλάς, Τσιφλίδης, Λέντζος, Μπαστάνης, Τσουλιάης (88΄Στούπας), Κουμπής, Μπαλογιάννης, Μιχάλης.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Καψάλης, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς (70΄Ηλίας), Χάρτσιας (85΄Ζυγκερίδης), Ντατίδης, Γυφτοκώστας (79΄Μαζιώτης), Κουσίδης, Ευαγγέλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected