Διάφορα

Μεγάλο ντέρμπι “δικεφάλων” στο “Barok” Coffee-Bar!

Το πρώτο παιχνίδι του μίνι πρωταθλήματος των play off σας προσφέρει απόψε (20.30) το “Barok” Coffee-Bar (πιάτσα ταξί στη Μερκουρίου Καρακωστή), αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ!

Στην εβδομάδα προετοιμασίας για την πρεμιέρα των πλέι οφ, ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε πως η επιστροφή του Δικεφάλου του βορρά στην φυσική του έδρα θα γίνει με την επιστροφή στο 4-2-3-1, το οποίο ο Σέρβος τεχνικός έχει κατά κόρον έχει χρησιμοποιήσει στα ντέρμπι που έγιναν στην Θεσσαλονίκη. Ο “αντί – Σάχοφ” πάντως, μιας και ο Ουκρανός είναι τιμωρημένος, δεν θα έρθει από τον πάγκο.

Η τελευταία προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας, μια προπόνηση που κυρίως περιελάμβανε παιχνίδια εγρήγορσης και διασκέδασης και στο φινάλε οικογενειακό δίτερμα, με τους παίκτες χωρισμένους σε ομάδες των επτά.

Στην αποστολή των ασπρόμαυρων βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Τζάλμα, Ουάρντα, Πέντρο Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Από την άλλη πλευρά, ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει προσωρινά το 4-2-3-1 και να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Στη χθεσινή δοκιμή η μοναδική έκπληξη είχε να κάνει με το γεγονός ότι στην τριάδα του κέντρου δεν χρησιμοποίησε τον Γιόχανσον προτιμώντας τους Σιμόες, Αϊντάρεβιτς και Γαλανόπουλο. Πάντως στη διάρκεια του διτέρματος έριξε στη μάχη και τον Γιόχανσον, συνεπώς δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τις προθέσεις του. Αυτές που δεν φαίνεται να αμφισβητούνται είναι οι υπόλοιπες θέσεις: Ανέστης στο τέρμα (με μια μικρή πιθανότητα για Μπάρκα), στην άμυνα Γκάλο δεξιά, Ντίντακ αριστερά, Τσιγκρίνσκι και Βράνιες στόπερ και στην επίθεση Μάνταλος αριστερά, Χριστοδουλόπουλος δεξιά και Αραούχο στην κορυφή.

Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής έμειναν οι Βάργκας και Ροντρίγκες. Πέρα από τους παίκτες που υπολογίζονται για την ενδεκάδα, στην αποστολή βρίσκονται οι Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα και Αραούχο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected