Κατηγορίες
Super League 1

Να χαρεί ή να λυπηθεί το “τριφύλλι”…;

Με ισοπαλία ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα play off, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός. Με 10 παίκτες οι “πράσινοι” από το 12ο λεπτό, πάλι γκολ ο Μασούρας!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ξεκίνησε με 4-2-3-1, έχοντας τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Τασουλής, δεξί ο Βλάχος και στο κέντρο της άμυνας ο Οικονόμου με τον Ρισβάνη. Κόρμπος και Σιώπης τα αμυντικά χαφ. Μπεν, Μασούρας στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ο Μασούντ σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Γεσίλ.

Από την άλλη πλευρά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε στην διάθεση του τον Οσμάν Κουλιμπαλί λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής. Την θέση του πήρε ο Μέστο στα δεξιά της άμυνας. Ο Βλαχοδήμος υπερασπίστηκε την εστία του «τριφυλλιού». Χουλτ, Μέστο, Κουτρουμπής και Μολέδο στα μετόπισθεν. Ο Κουρμπέλης με τον Ζέκα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερό χαφ ο Εμποκού, δεξί ο Βιγιαφάνιες και ο Κλωναρίδης με την Μπεργκ «φουνταριστοί» στο 4-4-2 του Ουζουνίδη που επέστρεψε ως αντίπαλος για πρώτη φορά στην Νέα Σμύρνη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος : Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν, Μασούντ (95’ Σαββίδης), Μασούρας (70’ Λάμπρου), Γεσίλ (81’ Ταπόκο).

Παναθηναϊκός : Βλαχοδήμος, Μέστο (75′ Ρέις), Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες (33′ λ.τ. Μαρινάκης), Εμποκού, Κλωναρίδης (62′ Λέτο), Μπεργκ

H βαθμολογία των play off

ΠΑΟΚ  2

ΠΑΟ  2

Πανιώνιος  1

ΑΕΚ  0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected