Γ Εθνική / Τοπικά

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του! (vid)

Η τέταρτη θητεία του Λάκη Μπακάλη στον πάγκο των Κυανόλευκων θα διαρκέσει έξι χρόνια, καθώς όπως ανακοίνωσε ο πολύπειρος προπονητής έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει από το σύλλογο της γενέτειράς του στο τέλος της σεζόν.

Δείτε το βίντεο του mousikovagoni.com με τις δηλώσεις του Βελεστινιώτη κόουτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του σημερινού (14/5), προτελευταίου αγώνα της χρονιάς (0-0) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Βελεστίνο.

Θυμίζουμε πως ο Λάκης Μπακάλης μετρά πάνω από 20 έτη παρουσίας στο Ρήγα Φεραίο, είτε ως τερματοφύλακας είτε ως προπονητής, αναλαμβάνοντας ξανά την τεχνική ηγεσία των Κυανόλευκων τη σεζόν 2011-2012 στο Α’ Τοπικό και μετρώντας από τότε δύο σερί ανόδους και τέσσερις διαδοχικές σεζόν στη Γ’ Εθνική. Όπως σχολίασε, ήταν κάτι που σκεφτόταν εδώ και καιρό και θέλησε να το κάνει γνωστό στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Ρήγα ενώ ζήτησε να μη δεχθεί ερωτήσεις για την απόφασή του σε αυτό το χρονικό σημείο παραπέμποντας στο τέλος της χρονιάς.

Εκτός λοιπόν από τις διοικητικές εξελίξεις που θα τρέξουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με τα καινούρια δεδομένα, ο Ρήγας καλείται να ανοίξει και νέο κεφάλαιο ύστερα από χρόνια στο θέμα “προπονητής”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected