Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μία ντουζίνα ανανεώσεις στην ΑΕ Χαρίεσσας!

Εντυπωσιάζει η μέχρι στιγμής δραστηριότητα στην ΑΕ Χαρίεσσας, που ξεκίνησε από πολύ νωρίς την προετοιμασία της ενόψει της σεζόν 2017/2018.

Όπως είχε γράψει σχετικά το SportsUp, στον πάγκο της ομάδας παραμένει και τη νέα χρονιά ο Χρήστος Μποζίνης, από τον οποίο η διοίκηση της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη όσον αφορά την προσφορά του αλλά και την εν γένει πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκτός των άλλων και με τη σύμφωνη γνώμη του νεαρού τεχνικού, η διοίκηση προχώρησε και σε μια σειρά από συμφωνίες όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, δώδεκα είναι οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν ήδη τα χέρια ώστε να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Ο λόγος για τους Γιώργο Ηλιάδη, Θεόκλητο και Ζαχαρία Ιωαννίδη, Λευτέρη Γραμματικό, Κωνσταντίνο Τουμαρά, Γιάννη Δελητζάκη, Νίκο Φωτιάδη, Φώτη Κρουσταλλά, Αργύρη Σταμάτη, Χάρη Δημητρούση, Χρήστο Δάτση και Κλάιντι Μουζάκι οι οποίοι θα βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΧ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Δημήτρη Στογιάννη, θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Άρη και απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ για να συνεχίσει η περίοδος της υποσχετικής στην ομάδα της Χαρίεσσας. Το σίγουρο είναι όμως πως ο ίδιος θα αναζητήσει την τύχη του σε ανώτερη κατηγορία, μιας και απέδειξε πως έχει τα φόντα να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Τέλος, σύντομα θα υπάρξουν και οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, μερικοί από τους οποίους έχουν ήδη εντοπιστεί και θα γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις για την ένταξη στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΧ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected