Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με πολλές αιχμές για τον χορηγό της Δόξας Δράμας κ. Μπύρο

Άκρως αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς, κατηγορώντας τη Δόξα Δράμας και συγκεκριμένα τον χορηγό της ομάδας κ. Μπύρο, για τον οποίο μάλιστα αναφέρει πως έχει κάνει… κωλοτούμπα”! 

Αναλυτικά :

“Άλαλα τα χείλη των ασεβών, τα χείλη τα δόλια τα λαλούντα κατά του δικαίου ανομίαν εν υπερηφανίαν και εξουδενώσει” γράφει ο υμνογράφος από τον Ψαλμό 30 στίχος 19. Δηλαδή, βουβά και αμίλητα ας γίνουν τα χείλη από τα οποία βγαίνει δόλος και πονηριά εναντίον του δικαίου, χείλη που συκοφαντούν και μιλούν με αλαζονεία και θράσος που εξουθενώνει τα πάντα.

Ανέντιμα, άτιμα, υπόγεια και με απληστία μας πολεμά ο νεόκοπος “Μέγας;” χορηγός της ομάδας της Δόξα Δράμας. Αρχίζοντας από την πρώτη αγωνιστική! Ενέργεια καινοφανή και ανήκουστη στα ιστορικά πεπραγμένα του ελληνικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κι ακόμη χειρότερα: συνεχίζει και μας πολεμά μέχρι και σήμερα, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και ίσως και ύστερα από την λήξη του πρωταθλήματος της συνολικής διάρκειας των εννέα μηνών. Ήδη σε μια μακρά, επίμονη και διαρκή πολεμική.

Κι ας ταπεινώθηκε, χωρίς καμία αμφιβολία, σε κάθε επίσημη αγωνιστική μας σύγκρουση, εντός του γηπέδου. Κι ας οικτιρίστηκε από κάθε αντίπαλό του στους περισσότερους αγώνες του πρωταθλήματος, για την έκδηλη αγωνιστική αδυναμία της ομάδας του, να πρωταγωνιστήσει. Εξακολουθεί και λερώνει αδίστακτα το ειδικό βάρος της ομάδας της Δόξας, που ανέκαθεν ήταν συνώνυμο με την εντιμότητα, την παλληκαριά και την αξιοσύνη της μέσα στα γήπεδα, παρά τις αδικίες που πλειστάκις υπέστη. Με πράξεις αντιστρόφως ανάλογες της ηθικής του ποδοσφαίρου, που τίμησαν και τιμούν πρώτιστα οι απλοί φίλαθλοι της ομάδας της Δόξας.

Υπενθυμίζουμε στον κ. χορηγό, ο οποίος σημειωτέον δεν είναι καν «Δοξαίος», ότι η Δόξα είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και διοικείτο στο παρελθόν από σοβαρούς και έντιμους παράγοντες και όχι «μικρόψυχους» και «κοντούς»-κοντόφθαλμους.

Με εφόδιο τα αργύριά του, ο άφρων χορηγός θεωρεί πως μπορεί να εξαγοράσει την χαμένη τιμή και υπόληψη της Δόξας, τις απώλειες των οποίων είναι ο ηθικός αυτουργός. Πραξικοπηματικά επιδιώκει να καταστήσει προβιβάσιμη “πρωταθλήτρια” την χωλαίνουσα ομάδα του, χρησιμοποιώντας ελάχιστο μέρος της δικογραφίας, για αγώνα στον οποίο δεν έλαβε μέρος η ομάδα του. Έτσι συνηθίζει και πράττει από την πρώτη αγωνιστική, ουσιαστικά φαλκιδεύοντας την ακεραιότητα του φετινού πρωταθλήματος.

“Μηδενί δίκην δικάσης πριν αμφοίν μύθον ακούσεις” μας δίδαξε ο Πλάτων κατά τον χρυσό αιώνα της Αθήνας. Ούτε αυτό μπόρεσε να τηρήσει ο α-χορηγών την Δόξα μονάχα το “ουαί τοις ηττημένοις”! Με δήθεν όπλο, την μονομερή έκθεση ενός Δραμινού στην καταγωγή αξιωματούχου της Αστυνομίας, αιτείται την παρέμβασή του στην Ε.Π.Ο. στην διένεξη άλλων ομάδων, υποστηρίζοντας πάλι πως έχει “έννομο συμφέρον”. Μη λαμβάνοντας υπόψη την δημοσιοποιηθείσα δήλωση της υπαίτιας ομάδας, πως αναλαμβάνει όλη την ευθύνη της μη συμμετοχής της στον υπό εξέταση αγώνα. Ειδικότερα αυτή δήλωσε ότι αποχώρησε από το γήπεδο, με δική της ευθύνη και παρά το γεγονός ότι υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

“Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη της φετινής αποτυχίας. Θα πω κάτι τίμια. Θα ήταν άδικο να ανέβει η Δόξα. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος και πήρε αυτό που άξιζε. Εάν γινόταν το αντίθετο θα το είχα βάρος μέσα μου.” Αυτά δήλωνε αυτολεξεί και πολύ πρόσφατα ο ανεκδιήγητος χορηγός. Και πριν στεγνώσει το μελάνι των λεγομένων του, έκανε την κολοτούμπα του, στην οποία μονάχα μπορεί να γίνει σύντομα πρωταθλητής. Επειδή είναι ανίκανος να υλοποιήσει ένα ουσιαστικό σχεδιασμό πρωταθλητισμού για την Δόξα της Δράμας, παρά τις προσδοκίες των Δραμινών.

Γι’ αυτό βουβά κι αμίλητα ας γίνουν τα χείλη από τα οποία βγαίνει δόλος και πονηριά εναντίον του δικαίου. Χείλη που συκοφαντούν και μιλούν με αλαζονεία και θράσος που εξουθενώνει τα πάντα κι αφήνουν ξεκάθαρα εκτεθειμένο τον ασεβούντα. Που ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεγελάσει, όχι μόνο τον εαυτό του αλλά κυρίως τον απλό και έντιμο φίλαθλο της Δράμας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected