Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημοσίευμα για τις διοικητικές εξελίξεις στον Αλμωπό Αριδαίας

Έντονο είναι το παρασκήνιο όσον αφορά τα διοικητικά στον Αλμωπό Αριδαίας καθώς ακούγονται διάφορα σενάρια τα οποία ίσως δείχνουν την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Όπως αναφέρει το aridaianews, αρκετά πράγματα ίσως να ξεκαθαρίσουν την 29η Μάη κατά την Γενική Συνέλευση όπου και θα φανούν οι προθέσεις του ισχυρού άνδρα του συλλόγου Κώστα Γάτσου για το αν θα συνεχίσει η όχι;

Άλλοι πιστεύουν ότι αυτές οι φήμες χρησιμοποιούνται και βγαίνουν προς τα έξω για να λειτουργήσουν ως μέτρο πίεσης ούτως ώστε να στελεχώσουν το υπάρχον Δ.Σ. βοηθώντας τον βασικό χρηματοδότη με σκοπό να δυναμώσει η ομάδα και να πρωταγωνιστήσει τη νέα σαιζόν.

Άλλοι πάλι θεωρούν σίγουρη την φυγή του ισχυρού άνδρα καθώς θεωρούν ότι έχει κουραστεί και κάποιες συζητήσεις που έχει κάνει με κάποιους ανθρώπους δείχνει ότι δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα που επένδυσε όνειρα και αρκετά χρήματα την τριετία που ηγείται του Αλμωπού.

Η όλη κατάσταση κρέμεται σε μια κλωστή το μέλλον του συλλόγου θα εξαρτηθεί απο τις τελικές αποφάσεις της νυν διοίκησης αλλά και από την διάθεση άλλων παραγόντων που διαλαλούν εδώ και εκεί ότι έχουν έτοιμο σχήμα αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες για να αναλάβουν τις τύχες του ιστορικού σωματείου της Καρατζοβας.

Εν αναμονή λοιπόν της Γ. Συνέλευσης για να δούμε ποιο σενάριο έχει δόση αλήθειας…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected