Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οριστικό το deal!

H Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε επισήμως ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος ιδιοκτήτης του 100% των μετοχών του συλλόγου και κάνει εκτενή αναφορά σε συνέντευξή που παραχώρησε και στους συνεργάτες του.

Η ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου της Championship:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοινώνει την πώληση του συλλόγου σε ένα consortium με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη, Έλληνα εφοπλιστή, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη των πρωταθλητών Ελλάδας, του Ολυμπιακού, και τον Σωκράτη Κομινάκη, επιχειρηματία και επενδυτή, προηγουμένως υπεύθυνο διαφόρων πολυεθνικών συνεταιρισμών. Η ολοκλήρωση της αγοράς του 100% των μετοχών του συλλόγου ακολούθησε την έγκριση της Football League για το επιχειρηματικό πλάνο που της παρουσιάστηκε για τον σύλλογο. Η Football League διεξήγαγε ένα τεστ Ιδιοκτητών και Υπευθύνων, αποφασίζοντας ότι δεν συντρέχει λόγος να αποκλείσει κανένα από τα άτομα που θα αναλάβουν από εδώ και πέρα».

Την «ομάδα» των Μαρινάκη και Κομινάκη στην Νότιγχαμ Φόρεστ θα αποτελούν ο διάσημος δικηγόρος αθλητικών υποθέσεων και Σύμβουλος της Βασίλισσας Νίκολας Ράνταλ, ως πρόεδρος του συλλόγου από εδώ και πέρα, ο Γιάννης Βρέντζος ως Διευθύνων Σύμβουλος (όπως αναφέρεται σαφώς στην επίσημη ανακοίνωση, θα μετακομίσει άμεσα στο Νότιγχαμ για να «τρέξει» τα διοικητικά του συλλόγου) και οι Σαμάνθα Γκόρντον (CFO), Ντέιβιντ Κουκ (CCO).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected