Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παντού υπάρχει ένας Έλληνας!

H αναμέτρηση της Γκέτεμποργκ με την ΑΙΚ Στοκχόλμης για το σουηδικό πρωτάθλημα αναβλήθηκε λίγο πριν από τη σέντρα λόγω υποψίας… στησίματος. Ποιος ο ρόλος του τερματοφύλακα Κυριάκου Σταματόπουλου.

Όλα ήταν έτοιμα για τη σέντρα στο «Ούλεβι», όταν οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται να διεξαχθεί, καθώς υπήρχαν υποψίες ή ίσως και ενδείξεις ότι ο αγώνας ήταν στημένος!

Σύμφωνα με το SDNA, άγνωστοι όχι μόνο πλησίασαν, αλλά και απείλησαν τον 37χρονο τερματοφύλακα της ΑΙΚ, Κυριάκο «Κένι» Σταματόπουλο.

Του προσέφεραν χρήματα για να έχει μειωμένη απόδοση και υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα του ίδιου και της οικογένειάς του.

O Σταματόπουλος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της ομάδας του, αλλά θα έπαιζε ούτε κόντρα στη Γκέτεμποργκ καθώς ο βασικός τερματοφύλακας ήταν τιμωρημένος.

Ο 37χρονος ομογενής επικοινώνησε αμέσως με ανθρώπους του συλλόγου του, οι οποίοι ενημέρωσαν τη σουηδική Λίγκα και κατόπιν την αστυνομία, η οποία ήδη διεξάγει έρευνα για τις καταγγελίες.

«Πρόκειται για σοβαρή επίθεση στο ποδόσφαιρο της Σουηδίας, αλλά δεν θα την αντεχούμε. Με βάση τις πληροφορίες που είχαμε στη διάθεσή μας, δεν μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε ότι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα κρινόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε σχετικά ο γενικός γραμματέας της Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας της Σουηδίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected