Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο…πάρτι της Τόττεναμ! (vid)

Επίδειξη δύναμης στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας Λέστερ έκανε η Τότεναμ, καθώς την… σκόρπισε με σκορ 6-1, με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει… καρέ, που τον φέρνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Όπως αναφέρει η novasports, τα «σπιρούνια» λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο τελευταίο παιχνίδι τους στο «White Hart Lane», ήταν καταιγιστικά, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση.

Το σκορ άνοιξε ο συνήθης… ύποπτος, Χάρι Κέιν στο 25’, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 59’ ο Τσίλγουελ μείωσε σε 1-2 και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι, όμως η χαρά της Λέστερ δεν κράτησε για πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κέιν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 1-3 και στο 71’ ο Σον, που επίσης βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα διαμόρφωσε το 1-4.

Η Τότεναμ, όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Κέιν κυνηγά το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ και το έδειξε έμπρακτα. Πέτυχε ακόμη δύο γκολ (89’, 90+2’), έφτασε τα 26 που τον φέρνουν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

https://www.youtube.com/watch?v=kh2wkxJFVrs

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected