Μήνας ¨προσφοράς¨ και ευγνωμοσύνης καθώς και μια ευγενική χειρονομία προς τους πελάτες και απαιτητικούς λάτρεις της γεύσης του καφέ αυτός που ξεκινάει, από αυτή τη Δευτέρα 1/5 ως και την Τετάρτη 31/5 για το cafe – breakfast shop ¨Κafeine 37¨ που ευωδιάζει καθημερινά από specialty γεύσεις καφέ JACOBS.
.
Το ¨Κafeine 37¨ κερνάει καφεδάκι… και τι εννοούμε με αυτό…ότι για ολόκληρο το Μάιο στους 5 καφέδες που θα απολαμβάνετε εσείς οι πιστοί του θαμώνες και όχι μόνο, θα παίρνετε ως ΔΩΡΟ τον 6ο καφέ σας…αφού το ¨Κafeine 37¨το έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή με την προτίμησή σας και κάνοντάς το τη σταθερή καθημερινή επιλογή σας!

Οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ!!! Άλλωστε ο καφές, είναι η λεγόμενη φθηνή διασκέδαση για τους νέους και το γυναικείο κοινό, ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για τους εργαζόμενους, γενικά μία διέξοδος από την καθημερινότητα, που το περιορισμένο πορτοφόλι σε περίοδο οικονομικής κρίσης, έχει περιορίσει.

Το ¨Κafeine 37¨ προσφέρει νέες γεύσεις του καφέ που ξεσηκώνουν τον ουρανίσκο σας, φρέσκες, πρωτοποριακές ιδέες σε ροφήματα υψηλής ποιότητας και όχι μόνο…

Το cafe – breakfast shop αποτελεί πλέον ένα ¨in¨ στέκι στην πόλη της Αλεξάνδρειας, σταθερό σημείο αναφοράς με σκοπό να σας απογειώσει γευστικά,
την καλαίσθητη επιλογή χώρου για να απολαύσετε επιλεγμένα-ποιοτικά και νόστιμα σνακς και απολαυστικά ροφήματα καθώς και το ιδανικό μέρος για μικρές, καθημερινές συναντήσεις.

¨Κaffeine_37¨ – Ροφήματα και σνακς που απογειώνουν…μια γευστική δοκιμή θα σας πείσει!!!

Κερνάμε καφεδάκι λοιπόν…στους 5 καφέδες ο 6ος ΔΩΡΟ για όλο το Μάιο!!!

Μ. Αλεξάνδρου 37 ,έναντι πάρκου Σ,Σ , Αλεξάνδρεια – τηλ.2333022688