Basket

Τεράστιος Ολυμπιακός, νίκη σε μια μέρα μνήμης για την Ελλάδα!

Ο Ολυμπιακός έκανε “πελάτες” για άλλη μία φορά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πέρασε στον τελικό της Κυριακής με 80-78…

To 30ο Final 4 ξεκίνησε στην Κωνσταντινούπολη σήμερα 19 Μαΐου (ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων) με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Σινάν Ερντέν και θα τελειώσει την Κυριακή το βράδυ καθώς οι “ερυθρόλευκοι” θα περιμένουν το νικητή του άλλου ημιτελικού. Ενας συγκλονιστικός Ολυμπιακός με έναν συγκλονιστικό κόσμο “καθάρισε” και πάλι τη “ρώσικη αρκούδα” τον 45 εκατομμυρίων μπάτζετ, ζώντας όλοι ένα deja vu…Τελικό σκορ 82-78 και όλα τα φώτα στραμμένα την Κυριακή το βράδυ για το 4ο Πειραιώτικο αστέρι και το 10ο ελληνικό.

Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αφήνει εκτός 12άδας τον Ματ Λοτζέσκι, καθότι προτίμησε τον πιο έτοιμο νεαρό Βασίλη Τολιόπουλο. Οι 5 που επιλέχθηκαν να μπούνε πρώτοι στη μάχη με τους Ρώσους ήταν οι: Σπανούλης, Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης, Παπανικολάου και Μάντζαρης, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης επέλεξε για την ΤΣΣΚΑ τους Ντε Κολό, Τζάκσον, Κουρμπάνοφ, Χάινς και Βοροντσέβιτς.

το φιλμ της αναμέτρησης στο basketblog.gr

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Ντε Κολό 16, Τεόντοσιτς 23(4), Ογκοστιν 6, Φριτζόν, Τζάκσον 12(2), Αντόνοφ, Φριλάντ, Βοροντσέβιτς 2, Χίγκινς 6, Κριάπα 3, Κουρμπάνοφ 2, Χάινς 8.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκριν 8(2), Μπιρτς 4, Γιάνγκ, Παπαπέτρου 3, Σπανούλης 14(1), Γουότερς, Αγραβάνης 8(2), Μιλουτίνοφ 5, Πρίντεζης 14(1), Παπανικολάου 14(4), Μάντζαρης 12(4), Τολιόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected