Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γεωργιάδης τέλος!

Λίγες ημέρες μετά την εξασφάλιση μίας θέσης που οδηγεί στο Europa League με την ΑΕ Λεμεσού ο Γιώργος Γεωργιάδης έριξε την «βόμβα» στους Κύπριους, που δείχνουν τον έχουν αγαπήσει και αναρτώντας στο facebook απόσπασμα συνέντευξης που παραχώρησε πριν μερικές μέρες επιβεβαίωσε την αποχώρηση του!

Όπως αναφέρει το serressport.gr, ο κόσμος της ΑΕΛ έχει ψηλά στην εκτίμησή του τον Σερραίο ποδοσφαιριστή και αυτό φαίνεται από τα σχόλια που του γράφουν. O Γεωργιάδης είχε συμβολή στην καλή πορεία της ομάδας, ωστόσο οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να έχει την ευκαιρία να εξαργυρώσει την καλή σεζόν με μία πιθανόν καλύτερη μεταγραφή.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του που δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Φτάσαμε στο τέλος! Ήταν μια χρονιά μεγάλη και δύσκολη, αλλά τελικά ο στόχος επετεύχθη. Η ΑΕΛ είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Μόνο καλά μπορώ να πω. Κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να φύγεις μακριά, αλλά πάντα θα θέλεις το καλό της! Έτσι κ εγώ εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ΑΕΛ μας στο μέλλον και μέσα από την Ευρώπη να τη μάθει ακόμη περισσότερος κόσμος και να μεγαλώσει η ιστορία της! Δέχθηκα τόση αγάπη από τον κόσμο που δεν θα ξεχάσω ποτέ και η επιβράβευση για κάθε αθλητή είναι η αγάπη του κόσμου! Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Ίσως στο μέλλον να ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected