Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ήρωας και πάλι ο Νικοπολίδης junior!

Με ήρωα τον Νικοπολίδη, ο οποίος απέκρουσε δύο εκτελέσεις, ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-1 τον Αστέρα Τρίπολης στα πέναλτι και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League στην Κ-17. Ισόπαλη (1-1) η κανονική διάρκεια, με 10 από το 84′ οι “ερυθρόλευκοι”.

Όπως και οι δύο ημιτελικοί, έτσι και ο τελικός του Final – 4 στο πρωτάθλημα Κ-17 της Super League κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Αστέρας, στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης, προηγήθηκε με το γκολ του Κανελλόπουλου, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Τσιριγώτη. Οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 84ο λεπτό λόγω της αποβολής του Νεοφυτίδη, ενώ οι “κιτρινομπλέ” είχαν και δοκάρι με τον Κανελλόπουλο στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης.

Το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Όπως και στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, έτσι και στον τελικό ο Γιάννης Νικοπολίδης – γιος του Αντώνη ο οποίος ήταν στο γήπεδο και τον έβλεπε – ήταν ο ήρωας αποκρούοντας δύο από τα πέναλτι που του εκτέλεσαν. Οι “ερυθρόλευκοι” με 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι είναι πρωταθλητές Ελλάδας στο επίπεδο Κ17.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο Sport24

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Νικοπολίδης, Παπαγγέλης, Γαλούπης (67′ Μαρτίνης), Παπαδόπουλος, Ράμα, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (43′ Τσιριγώτης), Φυτόπουλος (80′ Δήμος), Βοϊλης, Τσερκώνης (36′ Φέκκας), Ζιάκας (57′ Μπουλάρι).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος (110′ Μπλάτσος), Φωτόπουλος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ντίνε (82′ Μαχαίρας), Κωτσόπουλος (57′ Κάρδαρης), Γλέζος, Κανελλόπουλος, Μαρίνος (73′ Ρούνης), Τζίμας (70′ Ζορμπάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected