Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

“Ο μόνος στόχος που δεν καταφέραμε φέτος είναι να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο”

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ-3 και στην εκπομπή «Κόσμος των ΣΠΟΡ» η οποία μεταδόθηκε Live από την Ακρόπολη των Σερρών, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε για τη φετινή χρονιά των «λιονταριών» που πλησιάζει στο τέλος της κάνοντας έναν απολογισμό, αναφέρθηκε στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδό τους στη Super League, ενώ τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, ο Ηρακλής.

Αναλυτικά:

Κάνοντας έναν απολογισμό:

«Είχα τη χαρά φέτος να αναλάβω μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανσερραϊκός και καταφέραμε σχεδόν με το κλείσιμο του α’ γύρου να έχουμε αν όχι μαθηματικά, ουσιαστικά τη σωτηρία μας στην κατηγορία και να περάσουμε στους δεύτερους στόχους που ήταν να δημιουργηθεί ένας κορμός από ποδοσφαιριστές καθώς το μπάτζετ φέτος δεν ήταν πάρα πολύ υψηλό αλλά κινηθήκαμε με παιδιά νεαρά από την περιοχή, να φτιάξουμε έναν κορμό πάνω στον οποίο θα μπορεί να χτιστεί την επόμενη χρονιά, ίσως και τη μεθεπόμενη, μια ομάδα που πραγματικά θα οδηγήσει τον Πανσερραϊκό στα σαλόνια της Α’ Εθνικής. Νομίζω ότι ο μόνος στόχος που δεν καταφέραμε φέτος είναι να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς ο κόσμος των Σερρών αγαπάει πάρα πολύ τον Πανσερραϊκό. Φαίνεται ότι τον κόσμο τον κεντρίζουν τα αποτελέσματα με μεγάλα παιχνίδια κι εδώ θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν φέραμε καλά αποτελέσματα πέρα από μια ισοπαλία με τον Άρη αλλά και όσες φορές βρεθήκαμε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα κάναμε κάποια αποτελέσματα που απομακρύναμε τον κόσμο και είναι σίγουρο όμως ότι είναι μια χρονιά που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άκρως επιτυχημένη».

Για τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας αλλά και για Άρη, ΟΦΗ, Τρίκαλα:

«Ήταν σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος οι ομάδες που προπορεύονται, ήταν οι ομάδες που μπήκαν από την αρχή μπροστά σε αυτή την κούρσα, διαχειρίστηκαν όλα τα ματς με πολύ μεγάλη ωριμότητα και νομίζω ότι μόνο η Λαμία από ένα σημείο και μετά είχε μια πτωτική απόδοση χωρίς ωστόσο να της κοστίσει δηλαδή να χάνει παιχνίδι, σε σχέση με τον Άρη, τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα που είχαν μεγάλες αυξομειώσεις στην απόδοσή τους και αυτό βέβαια τους κόστισε γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όταν κάποιος θέλει να στεφθεί πρωταθλητής θα πρέπει να έχει διάρκεια».

Για τον Ηρακλή:

«Δυστυχώς αυτή τη στιγμή πάει να γραφτεί άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ηρακλή, τουλάχιστον για εμάς που περάσαμε και βιώσαμε καταστάσεις σε αυτή την ιστορική ομάδα. Είναι γεγονός ότι, φαινόταν ότι όλο αυτό το πράγμα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου δεν λειτουργούσε καλά, η διοίκηση του κ. Παπαθανασάκη, υστερούσε πάρα πολύ σε σχέση με το μέγεθος αυτής της ομάδας και φτάνουμε σήμερα πάλι ένα βήμα από το να έχουμε άλλη μία πτώση του Ηρακλή και πάλι και δεν είναι τυχαίο αυτό, όχι για αγωνιστικούς λόγους. Ας ελπίσουμε όμως ότι δεν θα είναι έτσι τα πράγματα και φυσικά ποτέ δεν μπορεί να πει κανείς ότι ένα τέλος δεν μπορεί να είναι μια πολύ μεγάλη αρχή, απλά θα πρέπει ο Ηρακλής και αυτή τη φορά να διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και να στηριχθεί περισσότερο στον ίδιο τον Ηρακλή παρά σε εξωτερικές δυνάμεις».

δείτε το βίντεο στο serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected