Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο τελικός της ΕΠΣ Πιερίας θα κριθεί σε ουδέτερο γήπεδο!

Το γκολ του Ανέστη Μαυρίδη έκρινε το παιχνίδι των Ν. Πόρων και θα οδηγήσει τις δυο ομάδες σε επαναληπτική μεταξύ τους συνάντηση σε ουδέτερο γήπεδο για να γίνει γνωστή η ομάδα που θα ανέβει στη Γ΄Εθνική από την Πιερία.

Η ομάδα της Καρίτσας έχει φέρει την άνοδο στο 50-50 και παίζοντας πλέον σε γήπεδο που θα ορίσει η ΕΠΣ Πιερίας, όλα τα αποτελέσματα για την τελική έκβαση του δεύτερου παιχνιδιού, είναι ανοικτά.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις κοντά στην εστία του Ταταρίδη. Οι παίκτες του Ποσειδώνα στη συνέχεια ισορρόπησαν και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι μακριά απο την περιοχή τους, δημιουργώντας προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Καρίτσας που είχε όμως την εμπειρία και τον τρόπο να αποφύγει τα χειρότερα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο Pieriasport

Συνθέσεις

Ποσειδών Π.Π.Π. (Παναγιώτης Παρασίδης): Ταταρίδης, Σδούγκας, Κατσαρός (87΄Γιαπιτζής), Κολαξίδης, Αποστολίδης, Τροΐρης, Οικονόμου, Χρυσόπουλος (70΄Γκανάβας), Παυλίδης, Κυρτέγος και Καλαμπάκας

ΑΕ Καρίτσας (Σάκης Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης, Τζιάμας, Αετός, Μπουτογιάννης, Ευθυμιάδης, Μπέης, Δαλαμήτρας, Παπαστεργίου (85΄Τρικαλόπουλος), Μητράκας (80΄Δεμηρτζόγλου), Μαυρίδης και Ταρασιάδης (90΄Ελυσιάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected