Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Διοικητικές εξελίξεις στον Πιερικό!

Την παραίτηση τους γνωστοποίησαν 3 άνθρωποι που μετείχαν στο Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός, εκ των οποίων είναι και ο πρώην πρόεδρος Τάσος Σαραηλίδης. Μαζί του αποχωρούν οι Παύλος Παυλίδης και Γιώργος Ναρίνογλου.

Με δεδομένο ότι τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. αισθάνονται εξαπατημένα απο την εξέλιξη που είχε η διαδικασία αφού οι δεσμεύσεις της νέας διοίκησης δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ και οι εκκρεμότητες όχι μόνο δεν τακτοποιούνται αλλά δημιουργούνται και πρόσθετες, είναι βέβαιο ότι την οδό των τριών παραγόντων θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Ο Σάκης Μπασμπανάς πρόσφατα δήλωσε πως αποχωρεί και με βάση τις εξελίξεις θα το πράξει, ενώ και ο Στάθης Παπαδόπουλος σε συνομιλία του με το Pieriasport, αποστασιοποιείται της απαράδεκτης κατάστασης και θέτει εαυτόν εκτός απο την όποια συνέχεια που δείχνει ότι όλο αυτό ήταν απλά ένα τέχνασμα του νέου προέδρου να καθίσει στην προεδρική καρέκλα και τίποτε παραπάνω αφού καμία υποχρέωση από αυτές που ανέλαβε δεν έχει τακτοποιηθεί.

Τέλος να αναφέρουμε ότι στην Κέρκυρα ταξίδεψαν όλοι οι παίκτες του Πιερικού πλην του τερματοφύλακα Σαραηλίδη, αφού όπως είπαν σε φίλους και γνωστούς, δε θέλουν να αφήσουν σαν ποδοσφαιριστές “γκρίζες εικόνες” στη τελευταία αγωνιστική της φετινής περιόδου και να απαξιώσουν την όμορφη προσπάθεια τους.

Η ομάδα ταξίδεψε για την Κέρκυρα όπου θα αγωνισθεί χωρίς προπονητή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected