Γ Εθνική / Τοπικά

“Δούλεψε” για τον Εθνικό Φιλιππιάδας η ΑΕ Καραϊσκάκης

Χάρη στη νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο Εθνικός Φιλιππιάδας, θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Γ’ Εθνική.

Την ήττα με 2-0, από την έκπληξη του φετινού Πρωταθλήματος, το Διαγόρα Σεβαστής, γνώρισε στην Πιερία ο Εθνικός Φιλιππιάδας, ωστόσο, χάρη στη νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που τον καταδίωκε, παρέμεινε στην κατηγορία, έστω και πιο δύσκολα από ότι διαφαινόταν στα μέσα της σεζόν, όταν και βρισκόταν περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως αναφέρει το artagoal.gr, στο σημερινό ματς, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 12′, χάρη σε κεφαλιά του Μυλωνά. Ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει και είχε την ευκαιρία να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις πριν φύγει το ημίχρονο, με το Μιχάλη όμως να μην τα καταφέρνει.

Η ηπειρώτικη ομάδα προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να φέρει το ματς στα ίσα, και ομολογουμένως αγχώθηκε, καθώς για ένα μεγάλο διάστημα, η ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα, ήταν ισόπαλη με τον Αχιλλέα. Τα δύο γκολ ωστόσο της αρτινής ομάδας μετά το 70′ ξεδιάλυναν το τοπίο, με το Διαγόρα να διαμορφώνει το τελικό 2-0, στο 87ο λεπτό, χάρη σε γκολ του Αβραμίδη. Η ήττα προφανώς δεν πείραξε τον Εθνικό, που θα βρίσκεται και του χρόνου στην κατηγορία. Η ομάδα του Γιώργου Γιάννου, εξασφάλισε την παραμονή της, χάρη και στην πολύ καλή της πορεία στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος, και κοιτάζει πλέον την επόμενη μέρα.

το ρεπορτάζ από το ΑΕ Καραϊσκάκης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας ΕΔΩ

Συνθέσεις

Διαγόρας Σεβαστής (Παπαδόπουλος) : Αλυσσανδράτος, Χατζηκωνσταντίνου (80’ Λαγδάρης), Σαμανίδης, Δημητρίου, Τερζής, Δημητρουλόπουλος, Δεμηρτζόγλου (65’ Αβραμίδης), Σκλιοπίδης, Μυλωνάς, Κατσιαμήτας (80’ Μπενίσκος), Κούμπουλα

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιάννος) : Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς, Τσουλιάης, Τσιφλίδης, Μπαστάνης, Κουμπής, Παπακίτσος (88′ Καρατζάς), Μπαλογιάννης, Μιχάλης (90′ Στούπας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected