Κατηγορίες
Football League

Επιστρέφει στα…σαλόνια η “Ελαφρά Ταξιαρχία”!

Πανάξια και απόλυτα δίκαια ο Απόλλων Σμύρνης επιστρέφει στη Super League!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε τον βαθμό που ήθελε (αν και δεν ήταν αναγκαίος μετά το 0-0 μεταξύ του Αρη και της Λαμίας) απέναντι στα Τρίκαλα και το τελικό 0-0 την φέρνει στα μεγάλα σαλόνια μετά από τρία χρόνια.

Όπως αναφέρει το FL News, το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για το περισσότερο διάστημα και με όπλο την επίθεση έφτασε στον πολυπόθητο στόχο.

Ο κόσμος του Απόλλωνα θα γευτεί ξανά τη γεύση της Σούπερ Λίγκας έπειτα από τον υποβιβασμό του 2014, όταν και τερμάτισε στην 17η θέση με δύο βαθμούς διαφορά από την 16η Ξάνθη. Αλλά αυτή τη φορά έχοντας στον προεδρικό θώκο τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος έχτισε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, όπως έχουν παραδεχθεί όσοι γνωρίζουν τη football league.

Οι «κυανόλευκοι» πλέον, θα κυνηγήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή και παράλληλα ένα ασύλληπτο ρεκόρ, να τερματίσουν αήττητοι. Στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, αρχικά θα φιλοξενηθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εν συνεχεία θα υποδεχθούν τα Χανιά και στο φινάλε του πρωταθλήματος θα πάρουν ξεκούραστα το τρίποντο απέναντι στον ήδη, υποβιβασμένο λόγω αποχώρησης Πανθρακικό.

Όπως γίνεται κατανοητό, το ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού οι «κυανόλευκοι» είχαν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα χωρίς κίνητρο. Δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και περίμεναν απλά να τελειώσει το 90λεπτο για να ανοίξουν οι σαμπάνιες της μεγάλης επιστροφής…

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ομπόντο (84’ Τσιάρας), Κονέ, Σιατραβάνης, Αλμπάνης (91’ Μπαρμπόσα), Πετρόπουλος (60’ Κάσσος).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (83’ Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (81’ Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected