Κατηγορίες
Super League 1

Είχε Πρίγιοβιτς στη…φαρέτρα!

Το εκπληκτικό γκολ του Πρίγιοβιτς στο 75′, ήταν αυτό που χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Από το 68′ με 10 παίκτες οι “κυανέρυθροι”, λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Μασούντ.

Με τη δοκιμασμένη και επιτυχημένη “συνταγή” του ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ για περισσότερο από 70 λεπτά αγώνα, όμως η κλάση του Πρίγιοβιτς στο 75′ που περάσει στο ματς λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, ήταν αυτή που εν τέλει έκρινε το τελικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε βέβαια και η αποβολή του Μασούντ στο 68′ από τη δίκαιη δεύτερη κίτρινη που του έδειξε ο Αριστείδης Βάτσιος.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (απ)έδειξε γιατί είναι top class επιθετικός. Εφτανε μια… σεντερεφορίσια κίνηση του για να λύσει το γόρδιο δεσμό και να χαρίσει ένα σημαντικό τρίποντο για τον ΠΑΟΚ στη μάχη της πρωτιάς των πλέι οφ.

Ο Ίβιτς που δέχθηκε την αφιέρωση του Σέρβου επιθετικού για το γκολ στο 75ο λεπτό, με το οποίο ο «Δικέφαλος» επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου, έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Αθανασιάδη, αλλά στο 62’ πέρασε στο ματς τον «Μεγαλέξανδρο» του ΠΑΟΚ, που με το εντυπωσιακό γκολ του έκανε κι απόψε καλά τη δουλειά του.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Βλ. Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Λέοβατς (46’ Κίτσιου), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος (88’ Κουλούρης), Αθανασιάδης (62’ Πρίγιοβιτς).

Πανιώνιος (Βλ. Μιλόγιεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (46’ Ταπόκο), Μασούρας, Μασούντ, Καθάριος (67’ Σαββίδης), Μπεν (85’ Βουκελάτος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected